Intratuin Halsteren: sfeervol dagje Kerstshoppen

4

Op uitnodiging bezocht Christmaholic afgelopen weekend de kerstafdeling van de Intratuin te Halsteren; de grootste Intratuin van Nederland. Ons oordeel? Zeker een bezoekje waard! De entree is een echte eye catcher. En ook aan de kleintjes is gedacht. Door de hele winkel heen kunnen kinderen muisjes zoeken!

Elke Intratuin is weer anders

Ik dacht; als je één Intratuin gezien hebt, heb je ze allemaal gezien. Integendeel! Elke Intratuin is een franchise, natuurlijk krijgen ze vanuit het hoofdkantoor trends & tips aangereikt, maar verder mogen ze zelf bepalen hoe ze de producten tentoonstellen. Allen delen ze de liefde voor kerst!

Ruim & sfeervol

Deze Intratuin is ruim opgezet (gangpaden van 3 meter breed) en daardoor voelt het, zelfs als het parkeerterrein proppievol staat, helemaal niet zo druk binnen. Meer dan 100 medewerkers zijn dagelijks in de weer om alles in goede banen te leiden, aan te vullen, het restaurant te runnen en je (steeds uiterst vriendelijk!) te woord te staan.

Meerdere kerstafdelingen & plezier voor de kleintjes!

De kerstafdeling is ook over drie gebieden verspreid. Een area voor de kerstdorpjes (ruim opgezet), een stuk voor lichtjes & kunstkerstbomen en tot slot een afdeling waar plek is voor de vier grote trends (die echt weer helemaal anders zijn vormgegeven dan in bijvoorbeeld de Intratuin te Duiven). Ook in de trendshops (Riviera Maison, Lifestyle, Riverdale etc.) vind je prachtige winterse producten ter inspiratie. Aan de kleintjes is ook gedacht, ze kunnen door de hele Intratuin op zoek naar (bewegende) muisjes. Verder worden ze vermaakt door bewegende ijsberen en pratende kabouters!

Cadeaupakketten samenstellen

Erg leuk is de inpakafdeling; waar je kant-en-klare cadeaupakketten kunt kopen, maar ook zelf (samen met een medewerker van Intratuin Halsteren) een mooi pakket kunt samenstellen (met servies, kerstdecoratie, keukengerei, woondecoratie en meer!).

Gezellig restaurant

Het restaurant ‘De Eetbare Tuin’ is geen doorsnee tuincentrumcafetaria. Het biedt plaats aan honderden mensen, maar is absoluut geen grote vreetschuur. Het is opgebouwd rondom een prachtige open haard in het midden, met tientallen nisjes en hoekjes, waardoor het nooit groot oogt en ook gezellig is als er weinig mensen zijn.

Wij mochten er lunchen en het eten is lekker en vers; heerlijke smoothies, lekkere broodjes, verse erwtensoep en heel veel lekkers. Je kunt er heerlijk high tea-en (ook gecombineerd met een leuke workshop, echt een aanrader!).

Kortom; woon je in de buurt van Halsteren (voorbij Roosendaal), dan is deze Intratuin zeker een bezoekje waard!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties

  1. carin van ginneke op

    ik kom uit Bergen op Zoom, en kijk elk jaar weer uit naar de kerst bij Intratuin bij ons! Elk jaar weer anders en elk jaar weer mooier en groter. Het is een genot om er rond te lopen. In deze tijd is het (bijna) wekelijks dat wij er komen!
    Dikke pluim voor Intratuin-Halsteren

  2. Pingback: Christmaholic.nl » Kerst 2012: trends, versiering, recepten & inspiratie!Beste Kerstshow 2012: stem op je favoriete tuincentrum » Christmaholic.nl

  3. De Wulf -Van Meervelde Marc & Annette op

    Wij komen bijna wekelijks bij Intratuin Halsteren, het is een plezier om er gelijk wanneer rond te wandelen en iets te gaan drinken of eten. Nu met de kerstsfeer weet ik nergens waar het gezelliger is.

  4. Pingback: Wanneer begint de kerstshow bij Intratuin in 2013?