Online adventkalender: 24 fotocadeautjes bij Perfect Portret

0

[Advertorial] Het is december! Nog 24 dagen tot Kerst en dat betekent 24 dagen feest! Niet alleen hier op Christmaholic, maar ook bij Perfect Portret. Daar kun je vanaf 1 t/m 24 december elke dag een ‘cadeautje’ openen via de online adventkalender. Maak kans op te gekke fotoshoots & ontvang handige kortingsbonnen en nog veel meer!

Online adventkalender

Alle cadeautjes die je gedurende deze actie kunt openen hangen samen met Perfect Portret, portretfotografie, fotografie in het algemeen en kerst. Sommige cadeautjes hangen samen met de persoonlijke interesses van Laura Vlaanderen, de vrouw achter Perfect Portret, zodat je ook een écht kijkje achter de schermen krijgt.

24 prijzen

24 Dagen lang kun je elke dag online een nieuw vakje ‘openen’ met daarachter een kleine of een grote verrassing (en nee, geen chocolade ;-)). Van inspiratie tot geweldige extra’s voor de mensen die afgelopen jaar al een fotoshoot bij Laura deden. Van gratis fotoshoots (ja, echt waar!) tot kortingen. En van leuke weggeef-acties tot het steunen van goede doelen. Nieuwsgierig wat je deze 24 dagen feest zoal kunt verwachten achter de slotjes? Hieronder een paar tipjes van de sluier.

  • Word voor 1 dag model!
  • Een te gekke actie speciaal voor kinderen
  • Gratis Perfect Mini-album
  • Win een fotoshoot van je huisdier

Om het je makkelijk te maken en elke dag automatisch herinnerd te worden aan de ’24 dagen feest’ wordt er elke dag een update op de Facebook-pagina van Perfect Portret geplaatst. Wil je elke dag van je nieuwe cadeautje op de hoogte worden gesteld? Volg Perfect Portret dan zeker op Facebook.

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Christmaholic is de grootste kerstblog van Nederland & België. Je vindt er alle inspiratie en tips op het gebied van kerst.

Reageer!