Kerstplezier voor jong & oud bij Intratuin Halsteren

0

[Advertorial] De Intratuin in Halsteren is de grootste Intratuin van Nederland. Als kerstliefhebber moet je de kerstafdeling dan ook zeker gezien hebben! Een prachtige entree, vier belangrijke kerstthema’s en een fijn restaurant. En ook aan de kleintjes is gedacht! Lees ook dit eerdere artikel over de kerstafdeling van de Intratuin te Halsteren.

Miniatuurdorpen

Als je de afdeling van de miniatuurdorpen op loopt, lijkt het wel alsof je je in een hele andere wereld bevindt. Alles is in het klein nagemaakt. Het meest prominente is het enorme eiland, waar de enorme miniatuurdorpen zijn uitgestald. U kijkt uw ogen uit en ziet iedere keer weer iets nieuws. Misschien lijkt het in eerste instantie onbereikbaar om thuis ook zo een mooi dorp te creëren. Dit is natuurlijk niet zo. Met de standaard ondergronden en een starterset heb je al heel snel en makkelijk thuis ook zo een mooi miniatuurdorp staan. Maar ook op de open haard, vensterbank, een dienblad of in een lantaarn kun je een miniatuurdorp(je) creëren.

Intratuin Halsteren

Verlichting

De donkere dagen voor kerst nodigen uit om verlicht te worden. Intratuin Halsteren kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment binnen- en buitenverlichting, voorzien van de nieuwste technieken. We vinden het steeds belangrijker om duurzamer en milieubewuster te leven. Hier speelt de Intratuin natuurlijk op in met de bewegingssensor, LED-verlichting en batterijverlichting die automatisch in- en uitschakelt. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee!

Arrangementen/kadowinkel

Intratuin Halsteren is dé grote cadeauwinkel. Ben je op zoek naar een cadeautje voor je partner, kind, vriend, vriendin of collega? Je vindt altijd wel iets aparts! Wandelend door de winkel vind je leuke decoratieartikelen, mooie kerstdorpen, grappige verlichting of heerlijke warme winterkledij.

De Eetbare Tuin

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten bij restaurant De Eetbare Tuin. Tussendoor even een heerlijke koffie of warme chocolademelk. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide High Tea kun je bij De Eetbare Tuin terecht. Alles wordt hier vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. In de winterperiode heeft De Eetbare Tuin natuurlijk haar winterspecialiteiten, zoals warme chocomel, apfelstrudel en dagelijks een lekkere wintersoep!

Intratuin HalsterenIntratuin Halsteren

Voor de kleintjes: Kabouters, dieren, ijsberen, vissen en de speeltuin

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kinderen is Intratuin Halsteren een hele beleving. Het is dan ook een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De kinderen kijken hun oogjes uit en weten niet wat ze allemaal zien gebeuren. Van het kabouterbos, lopen ze naar de dierenafdeling waar de prairiehondjes ze al op staan te wachten achter het glas. Na de dierenafdeling zijn de ijsberen aan de beurt en vlak daarna de grote showvijver met grote vissen waar je doorheen kan kijken. Als de ouders even willen uitrusten met een kopje koffie en een gebakje, kunnen de kinderen zichzelf nog even uitleven in de speeltuin.

Voor meer informatie kijk je op www.intratuinhalsteren.nl. Like Intratuin Halsteren ook op Facebook. Meer filmpjes van Intratuin Halsteren, met de laatste trends, tips van stylisten en meer, bekijk je hier.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Christmaholic is de grootste kerstblog van Nederland & België. Je vindt er alle inspiratie en tips op het gebied van kerst.

Reageer!