De mooiste kerstbomen van Nederland & België

0

Het is zover, de mooiste kerstbomen van Nederland & België zijn bekend! We rijken zowel de publieksprijs (kerstboom met de meeste stemmen) als de vakjuryprijs uit. En de prijs? Een verwenpakket vol goede voornemens voor 2013.

De publieksprijs

Stiekem was het al vanaf het begin duidelijk dat deze boom zou gaan winnen. Niet alleen omdat het zo’n mooie en bijzondere boom is, maar ook omdat deze boom al vanaf het begin van de wedstrijd enorm veel stemmen kreeg van de Christmaholiclezers! Ook in het lijstje van de vakjury scoorde deze kerstboom erg hoog. We houden je niet langer in spanning. And the winner is…. Yvonne Harteveld!

winnende kerstboom publieksprijs yvonne harteveld

Kerstboom van Yvonne Harteveld – Publieksprijs 2012

En dit is ‘m dan. De kerstboom die dit jaar de publieksprijs van de Christmaholic Kerstboomverkiezing in de wacht heeft gesleept, met maar liefst 358 stemmen. Yvonne: “In onze kerstboom zit geen één kerstbal. Ik spaar kerstornamenten van glas alleen poppen sprookjes zoals Wizard of Oz, Alice in Wonderland, 3 Boten van Columbus, Prinses en de Kikker, Assepoester Set, Scrooge En Tinny Tim, Jurken, Sneeuwpoppen, Kerstmannen en ga zo maar door. Onze piek is een Kerstman op een stoel. Deze Ornamenten komen van alle werelddelen, wij zijn er erg trots op en blijven sparen.” Met recht een winnaar!

De vakjuryprijs

Het was erg moeilijk, maar de jury is eruit! De kerstboom die de vakjuryprijs in de wacht heeft gesleept is een prachtige en gewaagde boom. Dat de jury uit alleen maar vrouwen bestond, heeft waarschijnlijk ook een handje geholpen. Want deze kerstboom is ROZE! :). De winnende kerstboom is van… Debbie Dols! 

roze kerstboom debbie dols

Debbie Dols’ roze kerstboom – vakjuryprijs 2012

Het commentaar van de vakjury (bestaande uit Marlies Sienot, Andrea van Geenen en Saskia de Laat): Andrea: “Mama mag een roze kerstboom met allemaal mannen in huis. Ik kan me haar blijdschap helemaal voorstellen.” Marlies: “Deze boom is prachtig roze!! Dat mama er mee wegkomt, die roze boom. Wat zeggen haar mannen op school en het werk? ‘Wij hebben thuis een roze kerstboom?’ Zonder uitgelachen te worden? Al moet ik zeggen: van mijn man Germ zou ik ook een roze boom mogen!” En Saskia: “Roze was dit seizoen echt een trendkleur en dan is deze boom ook nog zo mooi uitgevoerd. Mooi roze is stoer!”

Gefeliciteerd Yvonne & Debbie, het pakket vol goede voornemens komt naar jullie toe!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo