Christmaholic zoekt Christmaholics!

3

Christmaholic is een inspiratieblog, door Christmaholics en voor Christmaholics. Deze blog is er voor elke kerstgek, of je nu kersthuisjes spaart of een echte foodie bent en het hele jaar door droomt van het kerstdiner. We zijn op zoek naar jullie. Naar jullie verhalen, foto’s en schrijfkunsten.

Christmaholic zoekt kerstlovers

Spaar jij kerststalletjes, kersthuisjes, Disney-decoraties of bak je de lekkerste kerstkoekjes? Sta je elk jaar met je eigen producten op een kerstmarkt of steek je bijzonder veel moeite in het versieren van je huis? Maak je elk jaar zelf 200 kerstkaarten, bouw je zelf houten kerstbomen of ben je al maanden bezig met de voorbereidingen van het kerstdiner? Kom je uit een ander land dan Nederland of België en wil je vertellen over hoe jij (thuis) kerst viert? Of heb je iets bijzonders meegemaakt rondom kerst, is je kind bijvoorbeeld geboren op eerste kerstdag of ben je met kerst getrouwd? Dan willen we je graag ontmoeten!

Voor een nieuwe rubriek, die waarschijnlijk ‘Mijn kerst…’ gaat heten, ben ik op zoek naar kerstlovers, échte Christmaholics, die hun verhaal (inclusief foto’s) op deze blog willen delen. Ben jij zo iemand of ken je iemand met een hart voor kerst die echt een plekje op deze blog verdient? Stuur dan even een mailtje naar info@christmaholic.nl of laat hieronder een reactie achter!

Christmaholic zoekt schrijvers

Hou jij van de winter? Kijk je het hele jaar door uit naar de gezellige Decembermaand? Met haar feestjes, lichtjes, versiering en heerlijke eten? Of ben je gewoon lekker creatief en ben je ook voor de kerstperiode steevast aan de knutsel? En vind je het leuk om te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met name wanneer je lekker creatief bent en jouw creaties (plus de manier waarop je ze moet maken) met de christmaholiclezers wil delen, zijn we heeeeel blij met je! Stuur even een mailtje naar info@christmaholic.nl of laat hieronder een reactie achter. Alvast heel erg bedankt!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties