Palingsound meets Jingle Bells

2

Terwijl we de meeste Nederlanders massaal genoten van zon, zee en strand, doken Nick & Simon afgelopen zomer de studio in om een kerstalbum op te nemen. Het schijfje is vanaf medio oktober in de winkels verkrijgbaar en gaat heel toepasselijk ‘Christmas with… Nick & Simon’ heten. Onlangs werd de albumhoes gepresenteerd en die zorgde bij ons Christmaholics al voor instant kerstkriebels.

Het succes van Santa’s Party, de kersthit uit 2009, inspireerde het Volendamse duo tot het maken van een compleet kerstalbum. Op hun website vertellen Nick & Simon dat ze de Wisseloordstudio’s hebben versierd met kerstboom, compleet met slingers en ballen om een beetje in de kerstsfeer te komen. Dan moeten Nick & Simon toch ook een beetje Christmaholic zijn, zou je zeggen.

Evergreens

Als we de berichten mogen geloven, bevat het album 13 liedjes: covers van evergreens in ‘verrassende uitvoeringen’, meerdere nieuwe zelfgeschreven songs en twee duetten met internationale zangeressen. Over wie dit zijn, houden de mannen ons nog even in spanning. Wel is bekend dat Guido’s Orchestra – bekend van Symphonica in Rosso – zorgt voor de jingle bells en de rest van de muziek.

Kerstpakket

‘Christmas with… Nick & Simon’ is vanaf 11 oktober verkrijgbaar. Voor de die-hard fans is er een speciaal kerstpakket. In dit kerstpakket krijg je naast het album 10 kerstkaarten, een Nick & Simon kerstmuts, een Nick & Simon kerstbal en Nick & Simon kerststickers. Nieuwsgierig naar het resultaat? Na 11 oktober vertellen we je er meer over.

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Zodra de 'r' weer in de maand zit, droomt Mieke over kerst: huis versieren, zelf decoraties maken, lekker koken... Na de zomer begint ze nieuwe ideeën te verzamelen, die ze via Christmaholic graag met je deelt. Guilty pleasure: stiekem staat een kerstplaylist het hele jaar door op de Ipod van Mieke.

Reageer!