Country & Christmas Fair 2013 [+WIN kaarten!]

111

Van woensdag 20 t/m zondag 24 november gaan de poorten van de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar weer open. Dit jaar wordt de toonaangevende fair alweer voor de 16e keer gehouden. Meer dan tweehonderdtwintig standhouders heten bezoekers van harte welkom in sfeervol verwarmde stands. 

Wat is er te doen?

Op de Country & Christmas Fair vind je alles voor de gedekte tafel, kun je leuke kleding shoppen (denk aan handschoenen en bontmutsen en bijzondere juwelen), maar ook lekkere kadootjes, zoals delicatessen, chocolade, kazen, noten, fruit, worst en bijzondere wijnen. Ook kun vind je er diverse standjes die brocante verkopen en (zelfgemaakte) kerstdecoraties.

DSC_0281DSC_0294

Als vanzelfsprekend kun je op het terrein genieten van een lekkere lunch van bijvoorbeeld poffertjes of soep en wordt er heerlijke warme glühwein en chocolademelk verkocht. Diverse sfeervolle zangkoren maken het helemaal af en natuurlijk loopt de kerstman zelf ook rond op het park. Lees vooral ook ons verslag van vorig jaar om de sfeer wat te proeven.

DSC_0323DSC_0298

Magisch tafereel in het donker

Mijn tip is om de fair te bezoeken na zonsondergang (of in elk geval niet voor de zon onder gaat weg te gaan). De vele lichtjes tegen het prachtige kasteel zorgen echt voor een sprookjesachtige ambiance. De zon gaat van 20 t/m 24 november onder rond kwart voor vijf onder. In de grachten van het Kasteel kun je genieten van de Dynamische Fonteinen en de Muzikale Watershow. Het park wordt daarnaast kunstzinnig verlicht door La Lumiere Dansante, dansende kaarsen gemaakt door kunstenaar Pieter van de Pol.

_MG_7873 _MG_8224

Wanneer is de fair geopend?

Van woensdag 20 t/m zondag 24 november 2013 zijn de poorten van de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar (Haarzuilens, vlak bij Utrecht) geopend. Draag lekker stevige schoenen die vies mogen worden (het is immer een country fair), want de auto parkeer je in het land. Lekker moddertrappen dus!

country christmas DSC_0392

De fair is open op de volgende tijden:

  • Woensdag 11:00 t/m 22:00 20 november 2013
  • Donderdag 11:00 t/m 22:00 21 november 2013
  • Vrijdag 11:00 t/m 22:00 22 november 2013
  • Zaterdag 11:00 t/m 22:00 23 november 2013
  • Zondag 10:00 t/m 18:00 24 november 2013

Winnen: 5 x 2 kaartjes!

Je kunt je tickets bestellen via de website voor € 14,00 per stuk (aan de kassa €17,00). ANWB-leden ontvangen een korting en betalen slechts €13,50 per persoon (koop je kaartjes dan in een ANWB-winkel). Maar, je kunt ook twee tickets winnen! Christmaholic mag namelijk 5 x 2 kaartjes weggeven voor deze bijzondere beurs. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is hieronder uiterlijk woensdag 23 oktober in een reactie laten weten waar jij aan denkt bij ‘country & christmas’. Ik ben heel benieuwd! Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

111 reacties

  1. Ooit een paar jaar geleden kwamen mijn man en ik toevallig langs kasteel ter Haar en vanaf die tijd droom ik ervan om daar heerlijk romantisch rond te lopen, vooral als het winter is en zo een fantastische sprookjesachtige fair lijkt mij dat het allermooiste wat een kerst te bieden heeft. Ik denk dan aan al die prachtige kraampjes en hoop op sneeuw en vooral zalig genieten van de gezelligheid met al die anderen kerstliefhebbers samen te zijn.