Trouwen met kerst: prachtige winterse bruidsboeketten

2

Droom je van een bruiloft in de sneeuw? Of doe je gewoon wat inspiratie op voor een kersttrouwerij? In een serie blogs over trouwen met kerst inspireren we je op het gebied van bruidstaarten, bruidsjurken, decoratie voor een winterse bruiloft en meer! In deze blog een hele hoop stunning bruidsboeketten met een winters tintje.

Bruidsboeketten voor kerst

Wie houdt er niet van bloemen? Als je in de winter gaat trouwen, zijn natuurlijk niet alle bloemen voor handen. Sommige bloemen zijn er alleen maar in de lente en/of de winter. Maar dat wil niet zeggen dat je een doods boeket hoeft te kiezen, integendeel. Winterse boeketten zijn absoluut prachtig! Of het nou kleine, fijne of grote, bolle boeketten zijn; de onderstaande bruidsboeketten zijn stuk voor stuk prachtig.

boeket 1 boeket 2 boeket 5boeket 4 boeket 13boeket 32

Winters witte bruidsboeketten

Bij een sneeuwwitte bruiloft en een bruid in een sneeuwwitte jurk, hoort natuurlijk een sneeuwwit boeket. Onderstaande winterse bruidsboeketten zouden sneeuwwitje niet misstaan!

boeket 6 boeket 19 boeket 22boeket 37 boeket 38 boeket 39

Rustieke boeketten

Distels en bruine bladeren geven een bruidsboeket een winters en rustiek tintje. Deze boeketten zijn een prachtig contrast met de mooie witte jurk van de bruid.

boeket 9 boeket 17 boeket 18 boeket 21boeket 7 boeket 8

Bruidsboeketten zonder bloemen

En je hoeft natuurlijk helemaal geen bloemen te gebruiken, deze alternatieve bruidsboeketten met bijvoorbeeld kerstballen of dennenappels en katoen, zijn minstens net zo mooi! Bijkomend voordeel; als je voor een boeket gaat zonder planten en bloemen (het boeket met mistletoe hieronder telt daarvoor dus niet), loop je geen risico dat het verwelkt.

boeket 25 boeket 26boeket 28 boeket 30boeket 29 boeket 31boeket 34

Stuk voor stuk wauw toch? Wil je meer inspiratie opdoen voor een winterse bruiloft (met kerst)? Bekijk dan dit Pinterest bord over Trouwen met Kerst (meer dan 200 foto’s!).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!