Kersttrend 2013 #1: Crazy & Colourful

1

Jahoor, hij is er dit jaar weer; de gekke, kleurrijke trend kerstversiering. Dit jaar gaan we nog een stapje verder met maffe versieringen. Roze, oranje, groen, blauw, de neontintjes knallen je huiskamer in. Hou je van lekker gek? Dan haal je ook dit jaar je hart weer op met deze stijl.

Neon baby!

Knalroze, feloranje, neongroen. Hoe feller, hoe beter! Versier je boom (die overigens echt niet perse groen hoeft te zijn, goud of zilver of een neonkleurtje mag ook) met een boa, maffe visjes en kadootjes en felgekleurde ballen. Hang een gele plastic rendier aan de muur en bind een sjaal om z’n hals (anders heeft ie het ook zo koud) voor de grap.

DSC_0412

Coppelmans Valkenswaard 2013 108

Hoezo, ballen?

Kerstballen zijn zoooo jaren ’90. Voor een echte kleurrijke boom anno 2013 kun je oma’s (*kuch*) kerstballen rustig links laten liggen. Je hangt de boom veel liever vol met kleurrijken stoffen sterren, kunststof bloemen, rammelaars in de vorm van sterretjes en hartjes, fluoriserend roze lintjes, diertjes of kadootjes in felle kleuren (met een flinke laag glitter, als het even kan).

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 133 Kerstshow Intratuin Duiven 2013 077

Kerstshow Intratuin Duiven 2013 083

Discolampjes

Wie had het over saaie witte lichtjes? Als je voor kleur gaat, dan ga je voor kleur! Denk gekke figuurtjes die lichtgeven en snoeren vol (knipperende) discokleuren. Party time!

DSC_0448

DSC_0414

En, ga jij voor kleur dit jaar? De foto’s hierboven zijn overigens genomen bij Tuincentrum Leurs in Venlo en Intratuin Duiven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. mijn boom is elk jaar vol kleur, alle kleuren van de regenboog kan me niet gek genoeg 🙂 bijna geen ronde ballen maar allerlei figuurtjes 😀