WIN! 2 kaarten voor Margriet Winter Fair

118

Deze actie is inmiddels afgelopen. Je maakt geen kans meer op de kaartjes.

Met Margriet Winter Fair beginnen de feestdagen al in november! Van 15 t/m 21 november is het feest in maar liefst vier hallen van Jaarbeurs Utrecht. Winkel en wandel langs meer dan driehonderd stands met producten die de gezelligste periode van het jaar éxtra feestelijk maken.

Workshops, hapjes proeven, zingen, dansen & meer!

Schrijf je in voor een van de inspirerende gratis workshops op het gebied van mode, beauty of lifestyle en kom de lekkerste hapjes proeven in het Kooktheater. Of dans en zing mee tijdens een van de vele optredens van bekende artiesten en ontmoet eindelijk eens je favoriete Margriet-columnist in Villa Margriet. En neem aan het einde van deze heerlijke verwendag de feestsfeer mee naar huis met de speciale gratis jubileumtas (op=op).

margriet-winterfair_sfeer-1

Margriet Winter Fair is:

 • uitgebreid shoppen
 • de leukste cadeautjes vinden
 • heel veel nieuwe ideeën opdoen
 • geweldige optredens bijwonen
 • inspirerende workshops en demonstraties volgen
 • beautybehandelingen ondergaan
 • heel veel nieuwe producten proberen en proeven
 • spetterende modeshows zien
 • gewoon, een gezellig dagje uit

En je sluit de dag af met een mooie jubileumtas! Margriet Winter Fair vindt plaats van 15 t/m 21 november 2013 in Jaarbeurs Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl. Je kunt Margriet Winter Fair ook volgen op Twitter en via Facebook.

WIN! 3 x 2 tickets voor Margriet Winter Fair

margriet winter fair

Wil je kans maken op gratis toegang voor twee? Laat hieronder weten met wie jij Margriet Winter Fair wil bezoeken en maak kans op twee van de zes kaarten ter waarde van € 38,50. De winnaars krijgen voor 10 november bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deze actie is inmiddels afgelopen. Je maakt geen kans meer op de kaartjes.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

118 reacties

 1. Deze donkere dagen kunnen zo’n stempel geven aan ons humeur, maar gelukkig is er altijd de Margriet Winter Fair waar wij vrouwen ons kunnen opladen en genieten van alles 🙂 zou dolgraag met mijn lieve vriendinnetje Marielle gaan 🙂

 2. Marijke Ipskamp op

  Ik wil heel graag naar de Margriet Winter Fair met m’n lieve vriendin Mathilde Verhoeks-van der Krul,omdat wij ‘t samen zoooooooo verdienen…en daagje er tussenuit!!!

 3. Ik zou heel graag mijn moeder, Yvonne Kuperus verrassen met een dagje uit, naar de Margriet Winter Fair!
  Ik vind dat ze het echt verdiend.
  Ze is 60 jaar en zorgt al 1,5 jaar voor mijn 2 jarige neefje. Ze is gek op hem, maar het is een erg bewerkelijk mannetje, en mijn moeder is de jongste niet meer.
  Mijn moeder doet altijd zoveel voor haar familie, ik probeer ook veel voor haar terug te doen.
  Aangezien ze bijna geen tijd meer heeft voor haar zelf denk ik dat een dagje wat leuks doen haar goed zal doen!

 4. Ik zou graag met mijn moeder naar de Winter fair willen. Ze hebben een drukke verhuizing voor de boeg, dus ze kan wel wat ontspanning gebruiken.

 5. Ik zou heel graag mijn zus willen verrassen met een bezoek aan de Margriet Winterfair. Ze heeft het echt verdiend om in het zonnetje te worden gezet en lekker te worden verwend.

 6. Ik zou de Margiet Winter Fair heel graag bezoeken een mn lieve vriendin van wie ik de naam niet kan zeggen omdat dat een verassing voor haar zou zijn!!

 7. ik zou graag naar de margriet winterfair samen met mijn moeder gaan. een gezellig moeder dochter dagje. lijkt me super gezellig en we zijn beide helemaal gek van kerst.

 8. Wil graag me moeder verrassen met een leuk dagje uit, we zijn er nog nooit geweest!!!
  Maar me vriendin zei je moet echt een keertje gaan. En als we kaartjes winnen kunnen we het entreegeld aan iets anders besteden.

 9. Ik wil heel graag samen met mijn moeder naar de Margriet winterfair, het leukste evenement van het jaar, super gezellig als moeder-/dochteruitje, lekker shoppen, eten en inspiratie opdoen voor de kerst

 10. Met mijn moeder. De laatste 3 jaar is ons ‘jaarlijkse’ uitje steeds in het water gevallen, nu een poging wagen om naar de Margriet Winterfair te gaan!

 11. Ik wil graag samen met mijn moeder gaan. Sinds het overlijden van mijn oma in november 2011 heeft deze periode toch een nare bijsmaak gekregen. Mooie tijd al die kerst maar ook verdrietig omdat mijn oma (en haar moeder) er niet meer van kan genieten. We proberen in deze periode dan ook zoveel mogelijk dingen samen te doen en een dagje winterfair mag dan ook niet ontbreken :).

 12. Ik wil dolgraag de Margriet Winterfair bezoeken met mijn moeder van bijna 70 en mijn dochter van 7. 3 generaties met dezelfde interesses qua muziek en hobby. Dat wordt een supergezellig dagje uit! (we kopen zelf het derde kaartje er wel bij hoor!)

 13. Ik wil heel graag met mijn moeder gaan. Ze gaat door haar ziekte heel hard achteruit, en waarschijnlijk is het dit jaar de laatste keer dat het nog zou kunnen.