WIN! 2 kaarten voor Margriet Winter Fair

118

Deze actie is inmiddels afgelopen. Je maakt geen kans meer op de kaartjes.

Met Margriet Winter Fair beginnen de feestdagen al in november! Van 15 t/m 21 november is het feest in maar liefst vier hallen van Jaarbeurs Utrecht. Winkel en wandel langs meer dan driehonderd stands met producten die de gezelligste periode van het jaar éxtra feestelijk maken.

Workshops, hapjes proeven, zingen, dansen & meer!

Schrijf je in voor een van de inspirerende gratis workshops op het gebied van mode, beauty of lifestyle en kom de lekkerste hapjes proeven in het Kooktheater. Of dans en zing mee tijdens een van de vele optredens van bekende artiesten en ontmoet eindelijk eens je favoriete Margriet-columnist in Villa Margriet. En neem aan het einde van deze heerlijke verwendag de feestsfeer mee naar huis met de speciale gratis jubileumtas (op=op).

margriet-winterfair_sfeer-1

Margriet Winter Fair is:

 • uitgebreid shoppen
 • de leukste cadeautjes vinden
 • heel veel nieuwe ideeën opdoen
 • geweldige optredens bijwonen
 • inspirerende workshops en demonstraties volgen
 • beautybehandelingen ondergaan
 • heel veel nieuwe producten proberen en proeven
 • spetterende modeshows zien
 • gewoon, een gezellig dagje uit

En je sluit de dag af met een mooie jubileumtas! Margriet Winter Fair vindt plaats van 15 t/m 21 november 2013 in Jaarbeurs Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfair.nl. Je kunt Margriet Winter Fair ook volgen op Twitter en via Facebook.

WIN! 3 x 2 tickets voor Margriet Winter Fair

margriet winter fair

Wil je kans maken op gratis toegang voor twee? Laat hieronder weten met wie jij Margriet Winter Fair wil bezoeken en maak kans op twee van de zes kaarten ter waarde van € 38,50. De winnaars krijgen voor 10 november bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deze actie is inmiddels afgelopen. Je maakt geen kans meer op de kaartjes.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

118 reacties

 1. Ik zou graag een dagje weg willen met mijn tante. Naar de winterfair zijn we nog nooit geweest dus ik heb hier wel zin in.
  We gaan niet vaak meer weg omdat de financiën het niet toelaten. Dus 2 kaartjes zijn nooit weg.

 2. Ik kan er niet onderuit… Niet dat ik dat wil hoor!
  Ze staan er echt op te kijken…. allebei…. mijn dochters.
  En normaliter gaan de vriendinnen voor en doen ze eigenlijk niet aan uitjes met moeder.
  Dus het wordt een happening!
  Ons bezoek aan de Margriet Winterfair 2013 wordt misschien de dag om op mijn portemonnaie te letten ;), maar wel gezellig. We maken er met zijn drieën een leuke dag van!

 3. Ik wil heel graag met me lieve nichtje van 4 naar winterfair ze is enorm fan van jan smit en ze vind het ook enorm leuk om cakjes te bakken dingen te proeven en te winkelen!

 4. Ik zou graag met m’n allerliefste dochter gaan, die de laatste tijd zo hard heeft moeten werken. Ik ben zo trots op haar, dat ik haar graag wil verrassen.

 5. Wat een leuke actie zeg! Ik zou dol graag met mijn moeder gaan! We hebben de laatste tijd steeds minder tijd samen en het lijkt me super om haar hier mee te verrassen! Ik weet zeker dat ik haar hier heel blij mee zal maken!

 6. Wat een leuke actie zeg! Ik zou dol graag met mijn moeder naar de Magriet winter fair gaan. We hebben de laatste tijd steeds minder tijd samen daarom zou ik het super leuk vinden om haar hier mee te verrassen!

 7. Caroline Kreeft op

  Graag wil ik een keertje met mijn dochter naar de Margriet winter fair gaan.
  Ik ben er nooit geweest en ik ben reuze benieuwd.
  Wij doen niet zoveel samen maar dit zou een unieke kans zijn.

 8. Met mijn moeder! Nu ik aan de andere kant van het land woon, zien we elkaar bijna alleen nog via Skype. Erg gezellig om een keer iets samen te doen!

 9. Ik zou ontzettend graag met mijn moeder gezellig naar de Margriet Winterfair gaan 🙂 Lekker samen op stap naar iets waar we beide heel erg veel van houden! Ik zou het geweldig vinden!