Harrods kerstetalage toont klassieke Britse stoomtrein

0

Nederlandse en Vlaamse winkeleigenaren doen hun best om gevels en etalages zo mooi mogelijk in kerstsferen te brengen. Maar de Britten, die kunnen er pas echt wat van. En Harrods is toch wel een van de toppers elk jaar. Met nog maar een ‘paar’ weken te gaan, is het kerstseizoen officieel van start gegaan in Groot-Brittannië  Dit jaar is de kerstetalage van het warenhuis geïnspireerd op een klassieke Britse stoomtrein, schrijft de Daily Mail.  

All aboard the Harrods Express

De op een Britse stoomtrein geïnspireerde etalages zijn wel wat luxueuzer dan de echte stoomtreinen uit die tijd. Elke ‘coupé’ laat, naast prachtige kerstdecoratie, ook de kerstmode van dit jaar zien. Het meest dure item in de etalage is een jurk, bedekt met duizenden Swarovski-stenen, die maar liefst 80.000 pond kost. Het kostte 50 mensen 3 weken om de etalages in te richten, die voorzien zijn van in totaal maar liefst 60 bomen en duizenden lampjes. Bekijk hieronder de foto’s.

harrods 5 harrods 4

harrods 7 harrods 8 harrods 3

Meer foto’s en filmpjes vind je op de website van de Daily Mail.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Arvid Bux is gadgetfreak en Disney-fan. Op Christmaholic.nl schrijft hij over Disney, gadgets & apps rondom Kerstmis. Op Travel to the Magic deelt Arvid het laatste nieuws en inspiratie ondom de Disney-parken.

Reageer!