De mooiste traditionele kersthuiskamers

2

De Sint is bijna uit het land, tijd om je huis in kerstsferen te brengen! Natuurlijk heb je op Christmaholic al gezien wat de trends zijn voor dit jaar, maar hoe vertaal je dat nou naar je woonkamer? In deze blog kun je lekker plaatjes kijken ter inspiratie. De mooiste kersthuiskamers, dit keer in traditionele stijl.

Christmas-Living-Room-21

Christmas-Living-Room-10 Christmas-Living-Room-7

Christmas-Living-Room-19 Christmas-Living-Room-27

Christmas-Living-Room-17

Christmas-Living-Room-25

Christmas-Living-Room-15

huiskamer rendier huiskamer 2

huiskamer

christmas living room 3

christmas living room

christmas living room 2

De meeste foto’s hieronder zijn afkomstig van Freshhome.com, daar vind je nog meer plaatjes! Bekijk meer kerstige huiskamers op ons Pinterest-bord.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

 1. Hoi beste Saskia,
  Ik heb echt genoten van deze mooie kamers, maar wat ik erg mis is de warmte van de persoonlijke noot.
  Zoals zelf gemaakte kerst kussens, deurrollen, pannenlappen, schorten en schalen.
  Ik zou zelf niet graag in een showroom willen wonen, jij wel?
  Wou je misschien zien hoe ik met kerst mijn huis knus maak?
  Petra.

  • beste saskia
   ja je hebt gelijk
   ik kan het ook niet echt vinden in deze woonkamers
   ik heb een dressoir die wil ik omoveren tot kerst daarboven een spiegel
   maar ik weet niet hoe wilhet niet te druk maar gezellig
   gr