Stem op Intratuin Halsteren voor Beste kerstshow van Nederland 2013

3

Intratuin Halsteren is genomineerd voor de beste kerstshow van Nederland. Heb je tijdens de kerstperiode dit bedrijf wel eens bezocht, dan weet je dat het er echt prachtig is en deze nominatie ook zeer zeker verdiend is. Heb je de kerstshow hier nog nooit bewonderd? Dan wordt het hoog tijd om dat eens te gaan doen. Vind jij ook dat Intratuin Halsteren deze prijs verdient? Klik dan hier en breng je stem uit. [samenwerking]

christmaholic beste kerstshow

Beleving

Wil je een gezellig dagje uit met het hele gezin? Bezoek dan Intratuin Halsteren eens in de winterperiode, zo kom je gelijk helemaal in de gezellige kerstsfeer. Er is zoveel te beleven voor jong en oud, iedereen kijkt zijn ogen uit. Deze enorme sfeerwinkel van wel 23.000 vierkante meter en een ruim opgezet restaurant (De eetbare tuin) van 1.500 vierkante meter tovert bij iedereen een lach op zijn gezicht.

Welkom bij Intratuin Halsteren!

Dit jaar is entree omgebouwd tot een sprookjeswereld, je loopt zo de wereld van Alice in Wonderland in. Overal om je heen zie je bewegende figuren, draaiende plateaus vol met heerlijke gebakjes en ander lekkers wat bij een high tea hoort. Er is gebruik gemaakt van speciale lichteffecten en de bijpassende muziek zorgt ervoor dat je helemaal op gaat in het verhaal van Alice in Wonderland.hazy winterfields

Intratuin Halsteren is de grootste Intratuin van Nederland en België. Om heel de winkel goed te bekijken kun je gerust een hele dag inplannen. Je kan jezelf hier zeker een hele dag vermaken: geniet van een lekkere lunch of heerlijke high tea in het restaurant, bekijk de nieuwste kersttrends, doe volop inspiratie op, krijg professioneel advies en nog zo veel meer! Bezoek Intratuin Halsteren en beleef de kerst als nooit tevoren!

Beleef de kerst bij Intratuin Halsteren

Waarom is een bezoek aan Intratuin Halsteren nou een hele beleving? Als bezoeker weet je niet waar je als eerste moet kijken. Er is zo ontzettend veel te zien! Het is kerst door het hele bedrijf en dit begint al bij de entree met Alice in Wonderland. Maar niet alleen in de entree is het prachtig… door de hele winkel zijn er hoeken gecreëerd waar men niet om heen kan en stil blijft staan om het te bewonderen. Denk hierbij aan een trollenkoning, het kabouterbos met Sneeuwwitje, de verschillende miniatuurdorpen, de ijsberen en natuurlijk de prachtige en overweldigende kerstshow.

Het hoogtepunt voor de kinderen dit jaar is de nostalgische carrousel op de miniatuurdorpenafdeling. De kinderen kunnen hier gratis en zo vaak als ze willen een rondje in meedraaien. Zo vergeet Intratuin Halsteren ook zeker de kids niet, die vermaken zich hier ook heel goed!

Kerstshow

De betoverende kerstshow is bij Intratuin Halsteren opgebouwd in verschillende en uiteenlopende trends. Zo zit er voor iedereen een trend tussen die bij je past. Hou jij van romantisch, kleurrijk, natuurlijk, landelijk, stoer of nostaligisch? Overal waar je kijkt, krijg je ideeën voor in huis… alles vind je bij Intratuin Halsteren.

Christmas Chic

Hou je van een chique uitstraling? Dan is Christmas Chic jouw trend met veel fris rood en wit. Hier is de nieuwe trendy kleur softmint aan toegevoegd. Met heldere verlichting maak je het helemaal af. Een landelijke stijl in een modern jasje.

Ancient Pastels

Passen pastelkleuren en romantische elementen zoals rozen, veren en vogels helemaal bij jou? Ga dan voor Ancient Pastels. Met de zachte kleuren zoals roze en lila geef je de woonkamer een idyllisch tintje.

pastels

Hazy Winterfields

Ben jij een echt buiten- en natuurmens? Haal de buitensfeer dan naar binnen met Hazy Winterfields. Met besneeuwde ornamenten en kerstballen met natuurlijke elementen creëer je een landelijke uitstraling. Heel lichtblauw met wit en veel sneeuw kenmerken dit thema. De koele blauwe verlichting past hier heel goed bij.

hazy winterfields

Silent Luxury

Hou jij van natuurlijke materialen? Kies dan de komende kerst voor de trend Silent Luxury. Met natuurlijke materialen en de kleuren turquose, blauw en wit verbeter je de sfeer in huis. De houten alternatieve kerstboom past ook heel goed binnen deze trend.

Classic Home

Wil je het liefste zo dicht bij het nostalgische kerstgevoel blijven? Kies dan voor de trend Classic Home. Met vernieuwde elementen zoals stoffen ornamenten en geweien waan je je in een romantisch jachthuis. De kleuren paars en rood passen hier goed bij.

Santa’s Memories

Hou je van een Amerikaans tintje en kleur in huis? Santa’s Memories is Amerikaanse nostalgie ten top. Klassieke ornamenten zijn in een nieuw vrolijk jasje gestoken. Klassieke ornamenten in felle trendy kleuren en dieren met een grappige twist kenmerken deze trend. Met deze kleuren is huis heb je gegarandeerd een vrolijke kerst.

Sparkling Whites

Past luxe, glitter en glamour helemaal bij jou? Ga dan voor Sparkling Whites. Vier de kerst in stijl met goud, zilver, wit, bubbels en kristallen. Met deze trend toast je alvast goed op het uiteinde van het jaar in de champagnebar.

Zoals ieder jaar zit de kerstshow vol met showelementen en je kijkt je ogen uit! Bij ons kan je terecht voor alles wat je nodig hebt met de kerst! Kies je voor een kunstkerstboom of een echte levende boom? De kunstkerstbomen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, hoogtes, breedtes en met of zonder lichtjes. De echte bomen zijn lekker vol en de takken zijn mooi verdeeld. Ook worden de echte bomen goed compact voor je ingepakt, zo is de boom makkelijk te vervoeren en wordt het geen troep in de auto. Wil je nou eens iets anders dan de traditionele kerstboom? Ook dat kan.. er zijn veel verschillende alternatieven voor de kerstboom te vinden op onze kerstshow.

Je gaat sowieso met een hoofd vol inspiratie en kriebelende handen naar huis om thuis lekker aan de slag te gaan. Laat de kerst maar komen!

De Eetbare Tuin

Tijdens het bezoek aan Intratuin Halsteren kan je het restaurant niet overslaan. Het is heerlijk om voor, na of tijdens het shoppen even uit te rusten in ons vernieuwde restaurant de Eetbare Tuin. Genieten van een heerlijke koffie of warme chocolademerk met iets lekkers en even bijkomen van alle indrukken. Of ga je voor een smakelijke lunch of uitgebreide high tea? Alles is mogelijk. Een bezoek aan ons restaurant is pure verwennerij en maakt je bezoek aan Intratuin Halsteren compleet.

eetbare tuin

Alles wordt met de grootste zorg en oog voor kwaliteit vers voor je klaargemaakt. Het restaurant speelt in op de seizoenen en zo is er in de winterperiode lekkere warme chocomel, apfelstrudel, een winterpannetje en dagelijks een verse wintersoep verkrijgbaar. Kom proeven en oordeel zelf.

Like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de laatste acties en trends.

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

3 reacties

  1. Mijn reactie hadden jullie nooit verwacht van de 64 jarige zingende profesioneel KERSTMAN met eigen geluid en mooie muzjek en een kerstshow voor kleuters en peuters
    in December woonachtig in Utrecht en wil graag een cijfer geven voor jullie keuze en presentatie.s voor de ademenemende show,s .Hier voel ik me thuis ,wat mooi.
    Hier is jullie cijfer 9+ dit is geen grap

    met vriendelijke kerstgroeten
    de KERSTMAN