Kerstnagels: simpel & snel

1

Gelakte nagels maken je outfit helemaal af, en zeker met kerst mag je natuurlijk helemaal uitpakken. En dat hoeft helemaal niet superingewikkeld te zijn! Hieronder een aantal keer inspiratie voor het lakken van je kerstnagels in kerststijl en eenvoudige nail art voor kerstige nageltjes.

O.P.I Liquid sand

Voor mooie kerstnagels, hoef je niet perse heel creatief te zijn. Sommige nagellakjes zijn van zichzelf al geweldig. Heel ideaal zijn bijvoorbeeld de liquid sand-lakjes. Ze zijn ontwikkeld door O.P.I, mijn favoriete nagellakmerk, en super easy aan te brengen. In de kerstcollectie van O.P.I. (in samenwerking met Mariah Carey) zitten meerdere fijne glitterende lakjes in deze stijl (o.a. te koop bij Douglas en online te bestellen bij BeautyBay en Parfumklik).

nagellak 1

Je brengt 1 basecoatlaag aan en daarna 2 lagen van de glitterlak. Een topcoat is niet nodig, de lak voelt ruw, als zand – vandaar ook de naam. Maar het glittert als een gek! Hier op de foto’s zie je mijn nagels in de gouden lak genaamd ‘My favourite ornament’. Ik ben een totale kluns als het op lakken aankomt, maar zie, zelfs ik kan het! Er zijn trouwens ook liquid sand-lakjes van Essence, een stuk goedkoper, maar natuurlijk wel iets minder mooi.

nagellak 2

Essie ‘Toggle to the top’

Deze lak is prachtig! Het glanst en het glittert, bijna alsof het nep is, zo mooi. Natuurlijk moet je met ‘Toggle to the top‘ wel heel netjes lakken, maar met een beetje geduld lukt dat wel. Hier trouwens nog een instructie voor netjes lakken, handige tips. Onder andere te koop via Bol.com, voor €9,99.

Essie Toggle to the top

Simpele nail art voor kerst

Leuke kerstnagels maken met nail art, maar dan niet te ingewikkeld. Ik heb YouTube afgestruind naar de leukste video’s. Oh, een waarschuwing, sommige voice overs zijn uber-Amerikaans ;-). Daar moet je even doorheen kijken. Trouwens wel handig om te hebben voor deze nailart zijn zogenaamde ‘nail dotting tools’, waarmee je kunt druppelen. Onder andere te koop via deze webshop.

Kerstmutsjes

Kerstboompjes op 3 manieren

Sneeuw & kerstboompje

Rudolph the rednose reindeer

Zo, dat was de inspiratie voor vandaag. Heb je ideetjes opgedaan? In welke stijl ga jij je nagels lakken deze kerst? Ik ben benieuwd! Laat het zeker weten in een reactie hieronder.

Bron foto boven dit artikel: Lindizzima

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie