Rendier maken van stof

0

Je huis is waarschijnlijk al helemaal versierd, maar mocht je toch nog een extra touch willen toevoegen, dan is dit geweldig lieve rendier op de foto hierboven wellicht wel iets voor jou om zelf te maken. We hebben het design gekregen van Laila Veerman, die ook een toffe Etsy-shop heeft waar je de rendieren en andere stoffen deco kant en klaar kunt kopen.

Wat heb je nodig voor het rendier?

  • Schaar, naaimachine, vulling en garen
  • Oud plaid of wollen deken (voorkant)
  • Canvas of linnen doek (achterkant)
  • 10 cm. stevig lint
  • 2 verfroerhoutjes
  • 2 knoopjes

Aan de slag

In het plaatje hieronder zie je stap voor stap hoe je het stoffen rendier zelf maakt. Download hier de PDF om het rendierpatroon op de goede grootte af te kunnen drukken. Veel knutsel- en naaiplezier!

rendier beter

>> Download de PDF en maak het DIY stoffen rendier

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo