Bloggers voor Christmaholic gezocht!

14

We zijn stiekem al een beetje begonnen, maar vanaf september gaat het hier op Christmaholic echt helemaal los! Tot en met december plaatsen we elke week diverse artikelen over kersttrends, kerstversiering, zelf aan de slag gaan met het maken van allerlei kerstdecoraties, de leukste kerstevenementen en kerstshows, recepten, mode, beauty en ga zo maar door. En al die stukjes schrijven, daar zijn veel Christmaholics voor nodig :). Daarom zoeken we jou!

Christmaholics gezocht!

Hou jij van de winter? Kijk je het hele jaar stiekem al uit naar de gezellige decembermaand? Of ben je gewoon lekker creatief en ben je ook voor de kerstperiode steevast aan de knutsel? En ben je toevallig ook nog goed in schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn specifiek op zoek naar bloggers voor de volgende onderwerpen:

 • twijgje9Creatief: Denk aan kerstversiering zelf maken, inpaktips, creatieve ideetjes voor het versieren van je huis of kerstboom, nieuwe producten om creatief aan de slag te gaan, kerststukjes maken etc.
 • Interieur: Bijvoorbeeld de nieuwste wintercollecties van een bepaalde winkel of interieurmerk, tips voor hoe je je tafel in kerststijl opmaakt etc.
 • Beauty: Denk aan de nieuwste mode, how to’s voor het doen van je kerstmake-up, mooie accessoires voor bij je kerstjurkje etc.
 • Culinair: Bijvoorbeeld recepten, inspiratie voor het kerstdiner, tips & tricks etc.

Maar ook als je andere ideetjes hebt (zoals kerstmuziek & -films, shoppingtips kerstcadeaus en ga zo maar door), ben je van harte welkom! Bloggen voor Christmaholic is vrijblijvend en vrijwillig, je mag zelf bepalen waar je over schrijft en hoe vaak. Voor de Christmaholic-bloggers organiseren we regelmatig leuke bijeenkomsten, plus je krijgt toegang tot leuke evenementen en beurzen.

Lijkt het je wel wat? Laat hieronder een reactie achter of stuur een mailtje naar saskia@christmaholic.nl! En laat vooral even weten wat voor blogjes je zou willen schrijven.

Bron foto boven deze blog: Fotolia

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

14 reacties

 1. Hi Saskia,

  Misschien ben ik al te laat, maar het lijkt mij leuk om artikelen te schrijven voor je site. Ik kan je lezers op weg helpen met bijvoorbeeld decoratie in hun huis, de trends tijdens kerst omschrijven en uitleggen. Ook kan ik de trends in kerst kleding omschrijven.

  Neem anders eens een kijkje op mijn site: http://www.roxblogger.com. Ik hoor graag van je!

  Groetjes!

 2. Hallo,

  Ik heb wel wat ideeën om te gaan maken voor dit jaar, betreft decoratie en misschien nog wat kinderkleding. Maar of je dat voldoende vind?

 3. Ik ben niet creatief,geen echte goede kok,oid,maar ben dol op kerst en de sfeer.Ik zou jullie graag volgen.
  Ben nu al een beetje in kerst stemming.Ik heb voor mijn verjaardag vorig jaar een reisje Londen gekregen van familie en vrienden.Lang gewacht ,maar nu geboekt in de tweede helft van November.Dan is de kerst daar al vol op aanwezig.Heb mijn monitor al op een kerst foto gezet.

 4. Hoi Saskia,

  Ik ben wel aan de hele late kant, maar zie nu pas je oproep staan voor bloggers. Wie weet kun je nog een artikeltje gebruiken. Ik ben gek op kerst en ga het dit jaar voor het eerst meemaken als een moeder. Ik zou kunnen schrijven over kerst met kinderen, eerste kerst, enz. Ook ben ik gek op kerstfilms, dus ook daarover kan ik schrijven als je dat nog kunt gebruiken. Laat maar even iets weten.

  Groetjes!