Wanneer gaan de kerstshows weer open?

25

Zodra de herfst haar intrede doet, krijg ik de vraag bijna elke dag wel een keer: “Wanneer liggen de kerstspulletjes in de winkels?” Wanneer gaat de grote kerstshow bij de Intratuin Duiven in 2014 van start? Wanneer gaan alle kerstafdelingen weer open? Voor de echte kerstfans zoals wij, kan het natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen. Gelukkig zijn de tuincentra alweer druk bezig met het opbouwen van de shows.

Wanneer gaat de kerstafdeling open?

Als je – net als ik – niet kan wachten, zet dan onderstaande data in je agenda of markeer ze met een grote stift in de kalender. Alle informatie van de grote winkels en merken vind je hieronder. Intratuin, IKEA, Xenos, Tuicentrum Coppelmans, Leurs, Osdorp, Riviera Maison, Riverdale, noem het maar op… Ik heb het voor je op een rij gezet. Helaas is nog niet alles bekend, sommige winkels weten nog niet zeker wanneer de kerstafdeling opent of willen die informatie nog even geheim houden. Zodra ik meer informatie ontvang van de winkels, vul ik onderstaand overzicht aan.

WinkelPlaatsDatum opening kerstafdeling
EurofleurLeusdenhalf oktober 2014 (Lemax kerstdorpjes is al open)
Groenrijk ZoetermeerZoetermeer20 oktober 2014
IKEAAlle vestigingen13 oktober 2014
Intratuin DuivenDuiven12 oktober 2014
Intratuin HalsterenHalsteren20 oktober 2014
Kerstwereld Hendriks (Kampeerwereld)Ermelo11 oktober 2014
Tuincentrum CoppelmansAlle vestigingen1 oktober 2014
Tuincentrum DaniëlsVlodrop26 september
Tuincentrum DriesprongZoetermeer4 oktober 2014
Tuincentrum LeursVenlo3 oktober 2014
Tuincentrum OsdorpAmsterdam (Osdorp)nog niet bekend
Tuincentrum OvervechtUtrechtnog niet bekend
Ontbreekt er een winkel of klopt er volgens jou iets niet? Laat het zeker even weten, dan ga ik er voor je achteraan! Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd welke kerstshows jij dit jaar wil gaan bezoeken. Vertel het ons met een reactie hieronder. En wil je alvast wat inspiratie? Bekijk dan de blogjes over de kerstcollecties van bijvoorbeeld Intratuin of IKEA.

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

25 reacties

 1. Daniël Janssen op

  Al jaren gaan wij met het gezin naar de kerstshow van Tuincentrum Overvecht in Utrecht! Weten jullie al wanneer die kerstshow open gaat? Ook kijk ik weer uit naar de Kerstshow in Duiven! Prachtig altijd.

 2. In Ermelo bij campeerwinkel Hendriks hebben ze een grote show!

  En verder elk jaar naar de Intratuin in Duiven en bij ons om de hoek bij de Intratuin in Arnhem/Presikhaaf!!

  Kan nu al niet wachten!!!!!

 3. Super fijn dat je dit maakt!

  WIst je dat Deventer vanaf vorig jaar steeds een tijdelijke kerstwinkel heeft in de wintermaanden? Met super leuke en originele spullen.
  het is de kerstwinkel van sensesofliving.
  Ook via twit te volgen.

 4. Wij staan elk jaar weer te springen om naar de kerstshow van de Driesprong te gaan in Zoetermeer, echt een aanrader! 🙂
  Hun zijn er meestal wel vroeg bij met de opening van de kerstshow maar kan nog niets op hun website vinden…

  Nog een aanrader is de kerstshow van Intratuin Rhoon!

 5. rowena vreeken op

  Ben heel erg benieuwd wanneer de tuincentrum Zoetermeer de kerstshow open gaat en de tuincentrum de driesprong de kerstshow open gaatzal jij voor mij hier na willen kijken

 6. rowena vreeken op

  Ik had nog een vraagje wanneer gaat de kerstshow open bij intratuin zoetermeer en intratuin Zevenhuizen zal je even hier voor willen kijken

 7. Tuincentrum Avri in Oosteind/ Dongen. 1 van de mooiste shows, er is al het 1 en ander te bewonderen. Vanaf 1 nov. Open.

 8. Richard Bijl op

  Is het mogelijk dat jullie kunnen uitzoeken wanneer Almeer \plant in Almere de kerstshow gaat openen. Ik kan nog niet vinden op internet.
  Alvast hartelijke dank

 9. Pingback: Herfstvakantie! 7x leuke dingen doen met je kids - Christmaholic.nl