WIN! 5 setjes Glazy’s: kerstsieraden voor je wijnglas

140

Het is weer woensdag windag! Deze week maak je kans op een heel speciaal cadeau; een setje Glazy’s in kerststijl. Wat dat precies zijn? De foto hierboven geeft het eigenlijk al weg; het zijn bijzondere, handgemaakte kerstsieraden voor je wijnglas. Leuk hè?

Glazy’s voor je kersttafel

Wil je je kersttafel feestelijk dekken voor het kerstdiner? Of geef je een feestje, borrel of wijnproeverij rond de kerstperiode en wil je voorkomen dat mensen hun eigen glas steeds kwijtraken? Dan zijn de Glazy’s van Woningidee iets voor jou!

kerstglazy's 1
Glazy’s zijn dus bijzondere sieraden oor je wijnglas. Het kettinkje bevestig je met een mooi slotje om het pootje van het wijnglas. Zo is een Glazy niet alleen heel praktisch – want door de unieke bedel weet iedereen zijn eigen glas te herkennen – het ziet er ook nog eens heel feestelijk uit.

glazy kerst ketting wijnglas

Drie soorten Glazy’s

Alle Glazy’s worden met de hand gemaakt door Stéphanie Stoelhorst van Woningidee. Omdat ze met de hand gemaakt worden, is elk setje dus helemaal uniek. Stéphanie heeft kerstglazy’s ontworpen met echte kerstbedels zoals een kerstboom, een kerstman, een sneeuwpop en een kerstsok. De kerstglazy’s zijn er in drie varianten. Ze zijn er in de kleuren goud en petrol, zilver en wit en tot slot rood en zilver, de variant die je overal op de foto’s in dit blogje ziet. Een setje bestaat uit 6 verschillende kettinkjes.

kerstglazy's in de boom
Oh en ze zijn trouwens ook erg leuk om aan de wijnfles te hangen (twee aan elkaar gemaakt) of gewoon als decoratie in de boom of op een tak die je op tafel legt. Dus op meerdere manieren te gebruiken! Overigens heeft Stéphanie ook Glazy’s voor allerlei andere gelegenheden (zoals een zomerse barbeque).

glazy wijnfles

Win 5x een setje Glazy’s!

Christmaholic mag 5 setjes Glazy’s ter waarde van €12,95 weggeven. Je kunt als winnaar zelf kiezen welke van de drie kerstvarianten je graag wil hebben. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is een reactie achterlaten onder deze blog. Vertel ons uiterlijk 29 oktober 2014 wat jouw favoriete kerstdrankje is (of; welk drankje jou echt aan kerst doet denken). En that’s it, je maakt kans.

Op deze winactie zijn natuurlijk weer de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat de prijzen enkel naar een adres in Nederland of België kunnen worden gestuurd. Meedoen? Scroll naar beneden en laat meteen een reactie achter!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

140 reacties

 1. Wintertijd, Kersttijd, de tijd van intieme sfeer en kaarslicht …… voor mij onmiskenbaar verwant met een heerlijke beker Jägathee na een fikse wandeling

 2. Wat een mooie wijnglas-sieraden!
  Mijn favoriete kerstdrankje: christmastini
  1 deel vanille-wodka, 1 deel witte-chocolade likeur, 0,5 deel pepermuntlikeur en na wens een kleine
  (of flinke!) scheut ongezoete slagroom. Met flink veel ijs shaken en in mooie, gekoelde, martiniglazen gieten.
  Voor het echte kerst-effect de rand van de glazen dopen in citroensap en dan dippen op een bord met rode suiker.

 3. Een kop heerlijk romige warme chocolademelk met een dikke toef slagroom erop. Je moet dan heel snel lepelen omdat de chocolademelk over de rand loopt door de smeltende slagroom! Lekker!

 4. Poinsettias. Ieder jaar. Traditie.

  get prepared for christmas with happiness and joy
  santas got a sack of gifts for a girl and boy
  get prepared for mince pies with a glass of wine
  get prepared for shopping queue up in a line

  Wat een heerlijke hebbedingetjes! Je zou me ontzettend blij maken met deze schattige versiering.

 5. Zo krijgen de meeste eenvoudige glazen een luxe uitstraling 😀 Ons favoriete drankje is een lekkere chocolade/koffielikeur als we met zijn allen heerlijk hebben genoten van het kerstdiner en onderuit op de bank nagenieten

 6. Gluwein doet mij echt aan kerst denken, dit drinken we op de kerstmarkten om alvast in de sfeer te komen ^_^ .
  En deze kerstsieraden voor de wijnglazen zijn echt te cute <3

 7. Petra, Sanne, Sabrina, Ingrid en Wil, gefeliciteerd met jullie gewonnen setje kerstglazy’s! Ik ben benieuwd welk setje jullie uitzoeken voor het versieren van jullie kerstdrankjes :).

  En als jullie straks mooie foto’s hebben van hoe de glazy’s staan bij jouw kerstdiner dan zijn die natuurlijk van harte welkom via de mail of via Facebook!

  Alvast veel plezier met jullie (waarschijnlijk) eerste kerstcadeautje van dit jaar!
  Stéphanie Stoelhorst
  Woningidee

 8. Suus de Geeijer op

  Leuk deze kerstversiersels, ik denk bij een echt kerstdrankje aan advocaat, omdat mij moeder dit altijd drinkt met kerst en wij vieren kerst altijd met het hele gezin bij mijn moeder thuis,