5 manieren om je kerstcadeautjes te presenteren

0

Je hebt je best gedaan om voor al je geliefden en familieleden de leukste kerstcadeautjes te kopen en ze mooi in te pakken. Maar hoe presenteer je ze vervolgens? Leg je ze gewoon onder de kerstboom? Of doe je er nog iets speciaals mee? Ik verzamelde x toffe manieren om je kerstcadeautjes te presenteren. Wie weet inspireert het je!

1. In een jutezak

Ik zag laatst op Facebook bij een flatgenote een geweldige juten kerstzak, die speciaal voor haar familie bedrukt was. Toen ik vroeg waar ze hem vandaan had, bleek ie uit Londen te komen, Selfridges. Waar je ze dus speciaal kunt laten maken. In Amerika en de UK is dit iets dat veel gebeurt. Zo zijn er op Ebay bepaalde verkopers die zo’n Christmas Sack voor je kunnen maken en ook Bulbby verkoopt ze. Je kunt daarnaast in allerlei webshops en in bepaalde winkels leuke standaard jute zakken kopen om je kerstcadeautjes in te stoppen. Zoals die hieronder van H&M Home en deze van label123.nl.

collage juten zak h&m

2. In een rood-witte kerstzak

Net zo leuk als de jute zak, zijn de rood-witte kerstzakken. Ik zag ze een aantal keer langskomen op Pinterest. Deze twee varianten zijn te koop via Ebay.

collage santa sack

3. In een mand

Als je, net als ik, iemand bent die de cadeautjes de hele tijd onder de boom wil zien liggen, dan is het hartstikke leuk om een mand neer te zetten waar je ze in kunt stoppen. Ik heb zelf een witte rieten mand – ooit bij de Leenbakker gekocht. Helemaal hip dit jaar zijn de koperkleurige draadmanden. Ook een vilten mand zou prachtig staan.

DSC_0314

4. In een kerstsok

De Amerikanen en Britten zijn er gek op; kerstsokken. Als je een paar kleine cadeautjes hebt, zijn ze hartstikke leuk om de kado’s in te stoppen! Je kunt er natuurlijk ook een paar instoppen, en de rest onder de boom leggen. Ik vind het leuk! Kerstsokken kun je kopen, maar ook zelf maken. Kijk maar eens hier voor inspiratie.

5. Verstoppen in huis

Waarom zou je de cadeautjes onder de boom leggen, als het vinden van de cadeaus ook een onderdeel van de pret kan zijn? Geef je geliefden (bijvoorbeeld je kinderen) een rebus of een puzzel, de uitkomst is de plek waar het cadeautje ligt. Of je maakt er een easterhunt (christmas hunt dus haha) van. Je nummert alle cadeaus en laat iedereen ze zoeken in huis. Leuk! Er hoort dan natuurlijk minstens 1 cadeau in de boom te hangen ;-).

Hoe presenteer jij de kerstkadootjes?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!