De allermooiste kerstreclames van 2014

0

Het is pas echt winter als je de Coca-Cola kersttruck voorbij ziet komen met het bekende ‘Holidays are coming…’. Maar er zijn uiteraard meer merken die uitpakken met kerst! We zetten hieronder onze favorieten van 2014 voor je op een rij. Kijk je mee?

Romeo oh Romeo

Burberry heeft een prachtige commercial gemaakt met niemand minder dan Romeo Beckham. Inderdaad, het zoontje van Victoria en David! Wat een knapperd zeg.

Schattige pinguïn

Brits warenhuis John Lewis komt ieder jaar weer met een tranentrekker en ook dit jaar is de kerstcommercial zó schattig. Die moet je gewoon gezien hebben.

Hallo Jumbo!

Alle BN’ers verzamelen! Jumbo koppelt hun kerstlied aan meerdere goede doelen. Wat je er ook van vindt, hij blijft wel hangen!

Make someone happy

Bij Coca-Cola staat de kersttruck dit jaar in de garage en draait alles om iets doen voor een ander. Give a little happiness this year…

Hohoho, nonono?

Waar K-Mart vorig jaar nog een stel knappe kerstmannen inzette om hun boxershorts te promoten, doen ze dat dit jaar met een stel mannen met een bierbuik. Mmm… doe ons die andere mannen maar.

Gaga ohlala

Deze heb je vast al voorbij zien komen op tv de afgelopen dagen. Bij H&M swingen ze erop los met Lady Gaga en Tony Bennett. Een werkelijk magische reclame!

Wil je de mooiste kerstreclames van vorig jaar nog terugkijken? Dat kan hier. Welke kerstcommercial is jouw favoriet? En mist er nog eentje in dit rijtje? Laat het ons dan weten!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Elsbeth houdt van winterse gezelligheid. Vooral van kerstliedjes zingen met haar koor en kerstkoken. En van de All you need is love kerstspecial natuurlijk! Lees meer over Elsbeth op haar weblog of volg haar op Twitter.

Reageer!