Stoere & warme winter bij Riverdale

1

Stoer en rustiek; het zijn de twee kernwoorden die centraal staan in de wintercollectie van Riverdale. Dat zie je onder andere terug in het gebruik van natuurlijk materialen als aardewerk, metaal, glas en hout. Maar ook het kleurenpalet doet een duit in het zakje! Kijk je mee?

Zin in de herfst

Als je naar de plaatjes in deze blog kijkt, krijg je gewoon meteen zin in wandelingen in de koude herfstlucht. Bladeren die kraken onder je schoenen, regenduppels die schitteren als kristallen aan de tientallen spinnenwebben. Oh, herfst. We houden zo van jou!

VV15-065VV15-229VV15-169VV15-005

Koel en warm + hard en zacht

De herfstcollectie van Riverdale bevat zowel vergrijsde tinten als warme herfstkleuren. Mooie textiele kussens en plaids verzachten en verwarmen de stoere uitstraling van de Vagabond Vibes collectie, zoals het Nederlandse merk de najaarsspullen heeft gedoopt.

VV15-149collage riverdale herfst winter 2015VV15-069

Licht en donker

Ik ben fan van de arakteristieke windlichten, dit keer van gevlochten bamboe in mooie donkere tinten en van zwart metaal. De kaarsen zijn er dit jaar ook in mini’s, in geweldige kleuren als mosgroen, donkerblauw en camel.

VV15-055VV15-032collage kaarsen riverdale 2015 herfst winter VV15-038De dienbladen zijn versierd met stoer touw, decoratieve schalen zijn er in zwart, koper en zilver en er is een rijke aanvulling van de diffusers- en geurkaarsenpottensets en klokken.

VV15-007VV15-163

Slapen in stoere luxe

Riverdale besteedt deze herfst & winter extra aandacht aan de slaapkamer. De plaats waar rust mag zijn. En dat doen ze met een gloednieuwe dekbedovertrekserie, de LOFT. collection. Deze lijn bestaat uit maar liefst zeven dessins en kleuren, variërend van opdrukken met tekst, patronen of een combinatie ervan met mooie grijs- en wittinten.

VV15-255collage beddegoed dekbedovertrekken riverdale 2015 najaar winterStuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in eenpersoons- en lits-jumeauxformaat. Zelfs de verpakking is een waar cadeautje; hij verbergt een gave deurhanger!

De Riverdale herfstcollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en in de webshop.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo