Weldadige herfst met Rivièra Maison

0

De eerste mailtjes met foto’s van prachtige najaarsspulletjes druppelen alweer binnen op de redactie. Heel veel leuks om je huis weer in herfstsferen te hullen. Dat geldt zeker voor de herfst-collectie van Nederlands woonmerk Rivièra Maison, één van mijn favorieten.

Een winters paradijs

Dit jaar staat de autumn collection van RM in het thema van wintersportparadijs Aspen in de Amerikaanse staat Colorado. Dit kloppende hart van de Rocky Mountains is sinds eind jaren ’40 vooral bekend als luxe ski-oord waar menig beroemdheid is neergestreken.

collage riviera maison herfst 2015collage herfst riviera maison hert kopLuxe en weldaad

Aspen heeft een rijke historie en dat zie je terug in de prachtige oude gebouwen en de in Victoriaanse stijl gebouwde huizen. Het is een bruisende stad, die warmte, charme en gezelligheid uitstraalt. Of je nou gaat skiën of voor een flinke wandeling kiest, een warme choco in één van de sfeervolle skihutjes bij de open haard of een glaasje champagne in het luxe chalet met prachtig panoramisch uitzicht, mag zeker niet ontbreken.

collage kaarsen en lantaarns riviera maison hersft 2015collage servies riviera maison herfst 2015Royale kussens en dekens

Begint het al te kriebelen? Kom je al in de winterse sferen bij het lezen van die tekst? De foto’s van de prachtige Aspen Collectie helpen je zeker weten nog een eindje verder op weg. Dwarrelende sneeuw voor de ramen, lekker wegduiken in royale kussens en dekens in je luxe persoonlijke guesthouse. Met een glaasje wijn in de hand, of een warm kopje thee.

collage kussens throws dekens riviera maison 2015 herfstFaux fur

De collectie wordt gekenmerkt door het gebruik van luxe materialen als faux fur (chique voor nepbont haha), tricot en ruiten in prachtige warme bruintinten, gecombineerd met veel grijs en beige. Weldaad, luxe, landelijkheid en dat allemaal in je eigen winterhuis.

collage riviera maison herfstcollectie 2015De Aspen-collectie is vanaf september verkrijgbaar in alle Rivièra Maison Stores en via de webshop.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo