Kersttrend: traditionele kerstkleuren met roze

8

Traditionele kerstdecoratie in de welbekende kerstkleuren, maar dan in een nieuw jasje? Jep, dat is precies waar deze kersttrend over gaat! Ben je niet zo van al die opvallende, nieuwe stijlen die steeds weer komen en gaan, maar wil je toch eens wat anders? Dan is deze trend echt iets voor jou.

Traditioneel met een tikkie roze

Roze en rood gaan echt zó mooi samen vind ik. Het is dan ook niet verrassend dat deze stijl kerstversiering zo prachtig oogt, alsof Kerst er altijd zo heeft uitgezien. De combinatie van de traditionele kerstkleuren rood, donkergroen en wit met de roze kleur die ‘coral pink’ wordt genoemd, is heel traditioneel maar tegelijkertijd ook fris en modern!

traditionele kerstkersttrends 2015 traditionele kersttraditionele kerst trends christmas 2015

Traditionele kerst in een wit interieur

Deze trend past natuurlijk in elk interieur, maar matcht als je het mij vraagt echt perféct wanneer je een rustige inrichting hebt met heel veel witte elementen. Juist de combinatie van roze & rood tegen dat sneeuwwitte is fantastisch. Op de foto hieronder met de wit gedekte tafel zie je goed wat ik bedoel.

1_thema_cm_1

Gezellige kerstochtend met je gezin

Leuk om te weten is dat trend ‘Christmas Morning’ wordt genoemd door Kaemingk, het bedrijf dat al deze kerstdecoratie maakt. Het concept draait dus vooral om gezellig samenzijn met je familie of met je gezin op kerstochtend. In een huiselijke sfeer samen ontbijten aan een feestelijk versierde tafel bijvoorbeeld. Ik vind het prachtig! De foto’s hieronder roepen bij mij ook wel een beetje het IKEA-gevoel op. Dat komt denk ik ook wel een beetje door dat het geheel zo ‘simpel’ is gehouden.

showroom_X15_033showroom_X15_034

Wat vind jij van deze kersttrend?

Deze stijl is gezellig en echt kerstig, maar tegelijkertijd ook rustig en neutraal. Geen overdreven gedoe. Ik hou ervan! Het zou zomaar eens kunnen dat ik dit jaar voor traditioneel ga, als ik mijn vriend kan overtuigen van de roze kerstballen ;-).

kerst trends traditioneel 2015

Ik ben erg nieuwsgierig; wat vind jij van deze kersttrend? Is het een stijl kerstversiering die bij jou en je interieur past? En hoe vind je het roze passen bij de traditionele kerstkleuren wit, rood en groen? Deel jouw mening hieronder in een reactie, ik ben reuze benieuwd! En natuurlijk: alvast een hele fijne kerstochtend gewenst allemaal…

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

8 reacties

  1. Ik zelf laat dan echt het roze weg, althans zeg ik voor nu terwijl de kerstshows nog moeten beginnen.Niets zo veranderlijk als de mens 🙂
    Zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien.

  2. Pingback: Tuincentrum Coppelmans: een magische kerst

  3. Pingback: Kersttrends 2015: vrolijk & lief met retro pastels