5 jaar Christmaholic: win Crazy Christmas Pakket [cadeau #3]

8

Alweer dag 3 van de jubileumweek, wat vliegt de tijd! Vandaag maak je kans op allerlei gekke kerstspulletjes: een crazy christmas pakketje dus.

Are you Crazy about Christmas?

Hoe gek ben jij op kerst? En hoe gek ben je zelf eigenlijk? Met dit Crazy Christmas Pakket wordt jouw kerstperiode in elk geval een stuk maffer. Er zitten o.a. twee haarbanden en een theedoek in, plus nog wat andere crazy spulletjes die niet op de foto’s staan. Zoals je kunt zien ben ik me helemaal te buiten gaan in o.a. de Primark!

crazy christmas pakket christmaholic 5 jaar

Deel jouw allergekste kerstfoto & win!

Let op! Vandaag gaan we het een beetje anders doen dan anders. Vandaag hoef je namelijk geen reactie hieronder achter te laten (mag wel natuurlijk), maar gaat het allemaal om foto’s. Superduper gekke kerstfoto’s wel te verstaan!

Heb jij nog een maffe foto van vorig jaar of heb je zin om snel een crazy selfie te maken in kerststijl? Deel hem dan op onze Facebook-pagina! Je kunt ook kans maken door je foto te twitteren of op Instagram te zetten met de hashtag #christmaholic5jaar. Vergeet die hashtag niet, anders kan ik je foto niet vinden! En zorg ook dat je account niet achter een slotje zit (verborgen is) want dan kan ik je foto ook niet vinden.

Het Crazy Christmas Pakket wordt verloot onder alle deelnemers die een gekke kerstfoto delen via social media op 11 november 2015. 

Deze winactie duurt maar 24 uur

Let op: deze winactie duurt maar 24 uur! Je kunt alleen meedoen tussen 9 uur ’s ochtends op woensdag 11 november en 9 uur ’s ochtends op donderdag 12 november. Als je na die tijd je foto deelt via social media, maak je helaas geen kans meer. Maar dan kun je natuurlijk wel meedoen met de winactie van donderdag! Kijk hier voor een overzicht van alle winacties van deze week.

crazy christmas pakket

Op deze winactie zijn natuurlijk weer de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 18 jaar of ouder moet zijn om mee te kunnen doen en dat je in Nederland of België moet wonen. Verder is het belangrijk dat je een eigen foto deelt. Stockphotos, foto’s van andere mensen en foto’s die je op Google hebt gevonden, tellen dus helaas niet mee!

LET OP! REACTIES HIERONDER TELLEN NIET MEE!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

  1. OMG! Dit is echt over leuk, ik vind dat zo lief van jou dat je altijd zo dingen weggeeft! Deze zou ik echt suuuuper graag hebben, een haarband die muziek maakt aaah, juist wakker gemaakt door een stomme stofzuiger en super chagrijnig opgestaan, maar dit heeft mij toch weerenthousiast de dag laten beginnen 😀 danku daarvoor 🙂