WIN! 2 x 2 kaarten voor première theatertour Rudolph’s Christmas

96

Je had hier op Christmaholic al gelezen dat Rudolph van Veen, Nederlands populairste TV-kok, dit jaar een kerstkookboek heeft uitgebracht; het prachtige ‘Rudolph’s Christmas’. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat er ook een theatertour komt!

‘Rudolph’s Christmas’: de kerstshow

Op het mooiste moment van het jaar staat Rudolph met zijn culinaire avonturen in het theater met een sfeervolle, swingende, romantische en bovenal culinaire kerstshow waarin één ding centraal staat… wat eten we met kerst?

Het wordt een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, enthousiasmerende kookdemo’s, praktische tips, filmbeelden en muziek. Elke voorstelling ontvangt Rudolph een collega-chefkok en een muzikale gast. Een aantal bezoekers mag op het toneel komen assisteren of proeven. Kerst zal na het bijwonen van deze bijzondere voorstelling nooit meer hetzelfde zijn!

Rudolph komt ook bij jou in de buurt!

De theatertour start op 11 november en eindigt op 23 december. Rudolph doet, samen met collega chefkok Bianca Janssen en met zangeres Barbara Straathof (bekend van The Voice), maar liefst 26 theaters in Nederland aan. Alle provincies komen aan bod! Een aantal theaters biedt daarnaast de mogelijkheid voor of na de voorstelling te genieten van een door Rudolph van Veen speciaal samengesteld kerstmenu uit het kookboek Rudolph’s Christmas.

Lijkt je dat geweldig (en ik kan me haast niet voorstellen dat je hier niet bij wilt zijn), en wil je daar echt bij zijn? Aarzel dan niet en bestel je kaartjes via de website RudolphsChristmas.nl. Dat kan al vanaf €19,95 per persoon!

Rudolph's Christmas theatertourWIN! 2 x 2 kaarten voor de première van Rudolph’s Christmas in Tilburg

De première vindt plaats op donderdag 12 november in Theaters Tilburg te Tilburg. En niemand minder dan JIJ kan daarbij zijn! Om kans te maken op 2 van de 4 kaartjes die we mogen weggeven, hoef je alleen maar hieronder een reactie achter te laten.

Vertel in je reactie wat jij Rudolph zou vragen over het kerstdiner. Welke prangende vragen heb jij? Wat gaat er elk jaar weer mis? Of wat wil je dit jaar net even anders doen? Onder alle reacties worden de kaartjes verloot. Deze winactie loopt t/m 21 oktkober 2015. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. En natuurlijk is het van belang dat je in de gelegenheid bent om op 12 november 2015 naar Tilburg te komen voor de première!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

96 reacties

 1. Hi Saskia,

  Het lijkt me erg leuk om mijn schoonmoeder mee te nemen naar deze show! Ze heeft me geleerd hoe Kerst gevierd moet worden en hoe belangrijk tradities zijn. Ook maakt ze de mooiste kerstbomen en is het elk jaar weer de uitdaging om samen met mijn vriend haar weer te proberen te overtreffen!

  Mijn vraag aan Rudolph is dan ook, wat geeft hem het meest ultieme kerst gevoel? 🙂

  Groetjes,

  Tanja

 2. Hoi, Met de kerstdagen zelf moet ik werken van 8 tot 20.00 en ik wil natuurlijk ‘s avonds kunnen genieten van een kerstdiner met mijn gezin. Dit hoeft niet uitgebreid te zijn, maar wel zou ik het fijn vinden om wat tips te krijgen om toch een snel en lekker kerstdiner op tafel te zetten. Mijn vraag aan Rudolph: Wanneer begin jij met voorbereiden van het kerstdiner? Groetjes Jolanda

 3. Hoi,
  Wat een leuke winactie! Mijn vraag is: Hoe kan je zonder een keukenprinses te zijn toch iets moois op tafel zetten? Alvast heel erg bedankt,
  Suzanne Kamp

 4. Bij ons in het gezin werken 2 mensen met feestdagen. De ene de zorg en de andere in de horeaca. De ene moet kerstdag 1 werken en de andere de 2e. Wat kan ik maken als kerstdiner dat we er of 2 dagen van kunnen eten of 2 dagen iets anders maar wat makkelijk te bereiden valt, maar wat wel als een echt kerstdiner aanvoelt?

 5. Renate van Leeuwen op

  Ik zou zo graag eens een plank maken met antipasti, waar iedereen zelf vanaf kan pakken, maar vind het zo moeilijk wat ik daarop allemaal kan leggen, combineren om een complete maaltijd te verzorgen.
  Dus alle tips van Rudolph zeker welkom!!!

 6. Robin van Tilborg op

  Graag wil ik weten waar je al die inspiratie vandaan haalt. Ook ben ik benieuwd naar wat jij vindt van de laatste trend met eten: Biologisch.

  Ik zou graag deze kaartjes willen winnen voor mijn moeder, omdat zij altijd élk kookboek van Rudolph wilt hebben.

 7. Ik zou Rudolph vragen naar leuke en creatieve vega gerechten voor kerst omdat, heel eerlijk gezegd, kerst (en andere belangrijke en bijzondere etentjes) nooit zo bijzonder is qua eten voor vegetariërs.

 8. Katja van de ven op

  Ik reageer voor mijn moeder en haar schoonzus. Allebei knettergek van lekker koken. Ik gun hun samen dat avondje kijken naar rudolf om ideeën op te doen voor het diner met de familie op oudjaarsavond! Kun je hun een speciaal lekker idee meegeven die avond ?
  katja

 9. willem verhagen op

  Beste Rudolph

  Grootste probleem als ik voor 8 personen kook is ; hoe krijg ik alles warm op tafel ??
  Vind het echt heel lastig.
  Ben echt benieuwd hoe je dat thuis kan doen

  Groet

  Willem Verhagen

 10. Hi Rudolph!

  Wij struggelen al enkele jaren met de invulling van het kerstdiner. Zoals in elke familie zijn er ook bij ons in de familie grote verschillen in smaakbeleving en beleving van wat een feestelijk diner is. Bij het ene familielid zijn de smaakpapillen verder ontwikkeld en zo heeft het andere familielid meer belang bij veel en divers.

  Nu is mijn vraag heb jij ideeen hoe wij ervoor zorgen dat we alle familieleden tegemoet komen?

  Groet, Jitze

 11. maaike vernooij op

  Hoi Rudolph,

  Wij zijn met kerst met 20 mensen en ik vind het heerlijk om te koken op deze dagen, alleen is het vaak lastig om een goed diner in elkaar te zetten gezien het grote aantal mensen. Jij hebt hier vast een hele goede tip voor? Om niet hele dagen in de keuken te hoeven staan, maar wel een lekker diner te bereiden?
  Groeten,
  Maaike

 12. lonneke palmen leenaars op

  Ik wil graag mijn moeder helpen om haar kerstdiner, dat sinds jaar en dag hetzelfde is, een 2015/2016 boost te geven, dus de gerechten van toen in een modern jasje!

 13. Rudolph, Mijn vader en ik zijn gek van je kook programma’s en hij is vandaag jarig alleen ik zoek een passend cadeau voor me vader zijn verjaardag en zou ik dus graag naar jou show willen. Maar dat ter zijde wij kijken vaak naar je programma’s en we leren er een hoop van en hebben zo ook vorig jaar het kerstdiner op tafel gekregen en er zaten uiteraard wel een paar foutjes tussen maar over het algemeen hebben wij dankzij jou hulp toch een heerlijk kest diner gehad vorig jaar. Zo hoop ik met deze christmas theater special van jou weer een geweldige kerst te hebben met als kerst op de taart een heerlijk kerst diner met de inspiratie’s van jou!

  alvast een fijne kerst

 14. Ik wil gerooste EEND op tafel zetten, maar jaren geleden was dit een fiasco geworden. Na uren en uren in de oven te hebben gestaan, druipende met jus en sinaasappel. Zaten we met een vette vel daar kwamen we niet door heen. Heeft Rudolph een beter recept?