Kerst bij Xenos: 4 thema’s budget kerstdecoratie

1

Als je de afgelopen weken een Xenos-vestiging bent binnengelopen, dan heb je er vast al wat van zien hangen en liggen: de kerstcollectie van 2015. Maar er volgt de komende weken nog veel meer! Dit jaar heeft de woonwinkel wederom vier verschillende kleurenthema’s, waarmee je ieder een hele toffe kerststijl kunt neerzetten. Maar je kunt ze natuurlijk ook perfect met elkaar combineren!

Kerstcollectie Xenos 2015: lekker voordelig!

En het leukste is, zoals dat altijd het geval is bij Xenos, alle kerstdecoraties hebben een zeer fijn budgetprijsje, zodat het versieren van je kerstboom geen dure aangelegenheid hoeft te zijn. Ben je al nieuwsgierig? Dit zijn de kersttrends van Xenos voor 2015.

1. Glamourous Gold

Het eerste thema van Xenos heet ‘Glamourous Gold’. Zoals de naam doet vermoeden, komt daar absoluut goud bij kijken. Maar in de basis zijn het vooral witte ballen en kerstdecoraties die het kleurenpalet van deze trend bepalen. De kerstdecoraties zijn mooi te combineren met vaasjes en theelichthouders in de kleuren goud en wit, en ook die zijn natuurlijk te koop bij de woonwinkel.

kerst collectie xenos 2015 wit goud

2. Nature Glam

Het tweede thema kerstdecoratie kun je perfect combineren met de eerste. Hij heet ‘Nature Glam’ en zit boordevol houten kerstversieringen. De kernkleur binnen deze stijl is trouwens het super populaire koper. Er zijn prachtige kerstdecoraties in de Xenos te vinden in deze trendkleur. Ik heb er zelf al een aantal exemplaren van aangeschaft.

houten kerstboom xenos kerst 2015

 

3. Sweet Little Candy

Sweet Little Candy is speels, vrolijk en een beetje gek. Denk aan grappige kersthangers, accessoires in zoete kleuren en veel snoepjes. Zoals suikerspinnen, lollies en andere zoetigheden. Ook binnen dit thema passen de kleine, gekleurde kerstboompjes (onder andere in diverse kleuren roze).

467702_22 Sfeeropname Kerst Sweet Candy

4. Pastel chique

Last but not least: Pastel Chique. Pastelkleuren zijn natuurlijk niet weg te denken op dit moment. In de hele najaarscollectie van Xenos vind je de zachte, zoete kleurtjes terug en natuurlijk kon de kerstcollectie dan niet achterblijven. De kernkleuren binnen dit thema zijn lichtroze, mintgroen, wit en grijs. Dat wordt gecombineerd met houten decoraties met moderne grafische vormen. Ook papieren kerstdecoraties mogen in deze stijl niet ontbreken.

collage pastels kerstcollectie xenos 2015

Wanneer ligt de kerstcollectie van Xenos in de winkels?

En, wat vond je ervan? Welk van de thema’s is jouw favoriet? Op dit moment zijn er helaas nog niet zo veel fotootjes verkrijgbaar, maar zodra Xenos me er meer opstuurt, zal ik dit artikel meteen updaten! Een deel van de kerstcollectie van Xenos voor 2015 ligt trouwens nu al in de winkels, maar de komende weken zal dit nog veel meer worden aangevuld. Ook is de kerstcollectie binnenkort deels verkrijgbaar via de superfijne webshop!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. ik heb vd week even bij de xenos gekeken, leuke dingen hoor. meteen een paar van die kleine porseleinen veren meegenomen, deze ga ik straks in de glitter zetten….gezellig!!