Vlog! Toffe nieuwe kerstproducten voor op je verlanglijst

0

Ik heb weer een nieuwe vlog opgenomen met een selectie van alle toffe kerstproducten die ik op de redactie heb ontvangen de afgelopen weken. En het was dit keer zoveel, dat ik het niet eens allemaal in de video hierboven heb kunnen laten zien. Hieronder heb ik nog even wat informatie over de diverse producten op een rij gezet, dan kun je rustig kijken of er wat voor je bij zit!

1. Kerstshop van Partydeco.nl

Wat is dit een toffe webwinkel zeg, je vindt er partydeco voor alle soorten feestjes, en dus ook voor het perfect versierde kerstfeest! In het filmpje zag je al een paar producten langskomen en op de foto hieronder zie je ook weer wat prachtige spulletjes. De hele kerstcollectie van Partydeco.nl bekijken, doe je hier!

Vintage Noel Range Shot

2. Adventskalender van l’Occitane

Ik ben dol op adventskalenders, en van deze van het prachtige Franse merk l’Occitane ga ik natuurlijk in december elke dag een vakje open maken. De adventskalender kost €39,95 en is o.a. te koop via de webshop van l’Occitane.

adventskalenderloccitane

3. Scheermesjes van Boldking

De scheermesjes van Boldking zijn een stuk goedkoper dan Gilette, voor tien euro heb je een houder en vier mesjes. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, is het geen abonnementsdienst. Je kunt zelf bepalen wanneer je een nieuw setje bestelt! Binnenkort gaat mijn vriend ze testen en je leest gauw meer over wat we ervan vinden. Meer informatie vind je op Boldking.com

4. Glitter-basislak van O.P.I.

Deze superhandige peelable basecoat is speciaal voor het makkelijk verwijderen van glitterlakjes. En het werkt! Je moet wel zorgen dat de basecoat goed droog is (hij droogt doorzichtig op, dus je weet precies wanneer het goed is) en vervolgens kun je je glitterlak eroverheen lakken. Zoals je in het filmpje kunt zien, haal je de lak er met een bokkenpootje heel makkelijk vanaf!

collage opi basecoat glitter

5. Delicious kerstkoken deel 1

Mijn favoriete kooktijdschrift Delicious heeft haar eerste kersteditie uitgebracht, en die staat boordevol heerlijks. Ook voor pakjesavond trouwens! In december volgt kerstkoken deel 2, die is te koop vanaf begin december en staat helemaal in het teken van kerst en oud & nieuw.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo