De allerleukste kerstkussens voor op je bank

1

Had je ‘m vorig jaar gelezen, mijn artikel met toffe kerstkussens? Ik heb gewoon iets met kussens! En ze geven je interieur in één keer zo’n ander sfeertje. In november en december hoort er dan ook minstens één kerstig kussen op mijn bank. Daarom heb ik voor kerst 2015 nog een keer mijn favorieten verzameld. Met een linkje naar waar je ze precies kunt kopen natuurlijk. Helaas passen de kussens hieronder niet allemaal op mijn bank, maar dat is misschien ook maar beter voor mijn bankrekening ;-).

Kerstkussens van H&M Home

The best place to start als het om kerstkussens gaat, is H&M. De Home-afdeling van de Zweedse winkel heeft echt de meeste en ook nog eens superleuke kerstkussens. Sommige zijn echt heel erg kerstig door een speciale boodschap erop zoals ‘The most wonderful time of the year’ en andere hebben gewoon wat glitters, vrolijke sterretjes of zijn lekker gek door een chiuaua met kerstmuts erop. Ik denk dat juist een combinatie van opvallende kerstkussens en wat neutralere ‘gewone’ kussens het mooiste resultaat geeft.

zwart witte kerst 2015h&m home kerst 2015 header

Je las al eerder dat H&M Home drie thema’s kerstversiering heeft. In elk thema zijn wel kerstkussens te vinden. Het volledige assortiment kerstkussens van H&M Home vind je hier. Je kunt deze kussens online shoppen of in de winkel. In steeds meer vestigingen van H&M wordt namelijk een woonafdeling geopend.

collage kerst kussens h&m home

Zwart-wit kerstkussen met kerstboompjes

Het kussen met de kerstboompjes erop van het Zweedse woonmerk ‘Fine Little Day’ op de foto hieronder, heb ik laatst gekocht. Als je mijn vlogs wel eens kijkt, dan heb je hem vast wel eens achter me op de bank zien liggen. Hij is wel een beetje duur, maar o my wat is ie leuk! Ik kon ‘m gewoon niet laten liggen. Je koopt ‘m hier voor €33 (alleen de sloop, zonder kussen).

full26126771_a

Kerstkussens van Rivièra Maison

Het landelijke woonmerk Rivièra Maison heeft ook ieder jaar weer een paar speciale kerstkussens. Dit jaar zijn de twee exemplaren op de foto’s hieronder mijn persoonlijke favorieten. Je vindt ze bij de Riviera Maison winkels en natuurlijk in de webshop.

collage kerst kussens riviera maison 2015

Kerstkussens van Bol.com

Ook Bol.com heeft een grote selectie aan kerstskussens (het hele assortiment vind je hier). Mijn persoonlijke favorieten heb ik in de collage hieronder voor je verzameld! Onder de foto vind je de linkjes waar je alle kerstkussens kunt bestellen.

collage kerst kussens bol.com

Kussen 1 | Kussen 2 | Kussen 3 |  Kussen 4 |  Kussen 5 |  Kussen 6 |

En, zit er wat voor je bij? Leg jij deze winter een kerstkussen op je bank? Ik hoor het graag in een reactie hieronder. 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie