10 cadeautips voor fit girls & healthy chicks

0

Heb je nog geen ideeën voor je eigen verlanglijstje of weet je nog niet wat je je beste vriendin moet geven voor de feestdagen? Hieronder vind je maar liefst 10 gezonde cadeautips! Van gezichtsverzorging tot recepten en sportproducten. Leuk om jezelf mee te verwennen een andere fit girl of health chick mee te verrassen.

1. In perfecte conditie

Van hockeyen op topniveau naar het schrijven van een boek. Ellen Hoog deelt haar beste sportoefeningen voor een perfecte conditie en haar favoriete gezonde recepten in haar boek ‘In Perfecte Conditie‘. Leuk voor een gezond 2016!

collage in perfecte conditie

In perfecte conditie, € 19,99

2. Healthbox

Met de Healthox ontvang je elke maand een box met verrassende en supergezonde producten. Van vitaminen, sportgadgets tot food en huidverzorging. Je kunt de Healthbox ook eenmalig cadeau doen of je geeft een abonnement van 3 of 6 maanden. Het kan allebei!

Healthbox

Healthbox, € 24,95 per maand

3. Nootje

Noten. Ze zijn er in alle vormen, maten en smaken. Maar wat kun je er nu eigenlijk allemaal mee? In dit kookboek, opvolger van boek Havermoutje, vind je 70 heerlijke en verrassende recepten. Let’s get nuts!

Nootje

Nootje, € 19,99

4. Fruity water

Drink jij genoeg water op een dag? Met deze handige waterfles met fruitfilter geniet je thuis of onderweg van een heerlijk verfrissend én gezond drankje met een smaakje. Nooit meer saai water.

Fles Infuser Fruit

Fles Fruit Infuser, € 17,95

5. Good Food book

Vraag jij je ook weleens af wat een topkook thuis klaarmaakt voor zichzelf of voor z’n gezin? In het ‘Good Food Book‘ zijn 50 recepten verzameld van onder andere Jonnie Boer en Robert Kranenborg. Géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Ideaal!

Good food book

Good Food book, € 14,99

6. Blend away

Wat is lekkerder dan je dag beginnen met een versgeperst sapje? En dan bij voorkeur een versgeperst sapje zonder teveel gedoe. Dus duw je groente en fruit door de juicer en drink op die vitamientjes! Ready to roll.

Princess Juicer

Princess Juice Extractor, € 49,99

7. Flashy workout

Voor de fashionble sporters onder ons kun je je verlekkeren aan de nieuwste flash-collectie van Nike waarmee je goed opvalt tijdens je workout ’s avonds. Mooi excuus om je collectie uit te breiden, toch?! 🙂

Nike Flash Pack

Check de Nike Gift Guide!

8. Healthy reading

Hoe krijg én behoud je dat fitte, sportieve lichaam en hoe kun je bewust met je voeding omgaan? Lees alles over sport, voeding, uiterlijke verzorging, active apparel en mindfulness en nog veel meer in Women’s Health! Lekker met een kopje thee en een stukje banenbrood erbij ;). Je kunt 3 edities cadeau doen voor maar €12. Leuk kadootje!

Women's Health

Women’s Health, 3x voor € 12

9. Gezond cadeau

Geef een beetje gezondheid cadeau! Kies je voor een dagje wellness, een personal training, ga je voor super food of voor een nieuwe sportoutfit? Het kan allemaal met de GezondheidsBon. Echt een gezond cadeautje. Je kunt het bedrag op de bon zelf kiezen.

gezondheidsbon

Gezondheidsbon, vanaf € 10

10. Healthy ritual

Met de feestdagen draag je misschien wat meer make-up dan normaal. Extra goed reinigen kan dan zeker geen kwaad! En met een mooi design maakt het je ritueel net iets leuker. Met de Foreo gezichtsborstel maak je je gezicht heel goed schoon, en het is ook nog eens een heel tof ding!

foreo

 

Foreo, vanaf € 169

Weet je al met welk cadeau jij dit jaar iemand blij gaat maken?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Als ze tussen de zomer of winter moet kiezen dan gaat Lindy voor de zomer! Maar als het dan eenmaal kouder en donker wordt dan vindt ze dat stiekem ook erg leuk. De sfeer, de lampjes, de gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes maken de winter toch nog dragelijk.

Reageer!