WIN! 4x Prijzenpakket van MY VILLAGE voor je kerstdorp

175

It’s beginning to look a lot like Christmas… zeker als je een kerstdorpje hebt! Maar hoe maak je van een paar kersthuisjes en wat kerstfiguren nou een écht dorp? Daar komen de producten van MY VILLAGE om de hoek kijken. En vandaag mag ik 4 superleuke prijzenpakketten van dit merk weggeven. Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt.

Over MY VILLAGE

MY VILLAGE is een Nederlands bedrijf dat producten verkoopt die geschikt zijn als basis voor een miniatuurdorp. Ze ontwerpen hun producten voor een groot gedeelte zelf, en verrassen je hierdoor ieder jaar weer met leuke, nieuwe, innovatieve items! Op hun website kun je precies zien welke producten ze allemaal hebben en vind je ook een overzicht van de verkooppunten.

Wat zit er in het MY VILLAGE prijzenpakket?

Ik mag deze week maar liefst 4 pakketten weggeven ter waarde van zo’n €30 per stuk. Wat zit er precies in zo’n prijzenpakket?

Basis Kit

Wil je voor het eerst een kerstdorpje maken? Of heb je het wel al eerder gemaakt maar wil je snel een klein dorpje maken? Met de MY VILLAGE Basis Kit heb je alle basisartikelen in één pakket voor een mooi dorpje.

MYBK01

Decoratiestrooisels + achter- en ondergrond

Het bergje maak je extra mooi en natuurlijk met de decoratiestrooisels. Met donkerbruin en donkergrijs maak je bijvoorbeeld paden in het dorp. De groene mos is leuk om bosjes te creëren of snoeren weg te werken. Het winterse effect maak je compleet met de sneeuw. Zowel de achtergrond als ondergrond in het pakket is dubbelzijdig. Zo heb je vier manieren om deze te gebruiken en kun je dus je zelf je favoriete combinatie kiezen!

MYBK01-RESULT 4-8717545193556

Sticky Dots

De Sticky Dots zijn ideaal om de achtergrond en kleine items zoals poppetjes en boompjes snel, veilig en gemakkelijk te bevestigen. En, je kunt ze weer verwijderen, zonder lijmresten! Behalve voor het dorp kun je de Sticky Dot ook voor heel veel andere toepassingen gebruiken.

Rots

De rots zorgt voor een leuke afwisseling in je dorpje, en kan alleen gebruikt worden of samen met één van de berglandschappen.

collage rots

3D Puzzel Kersthuisje

Helemaal nieuw dit jaar is de 3D-puzzel. Hiermee maak je zelf een mooi kersthuisje. Leuk om te doen en gezellig om neer te zetten. De LED lampjes in het huisje zorgen voor extra sfeer.

MYPZ01

Hoe maak je kans op deze superprijs?

Vier supertoffe producten voor een geweldig leuk kerstdorp dus. Hoe je kans maakt op deze prijs? Door hieronder te laten weten wat jij zo leuk vindt aan kerst- of miniatuurdorpen. Ik hoor het graag!

Deze winactie loopt van 9 t/m 16 december 2015. De vier winnaars krijgen na afloop van de winactie via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

175 reacties

 1. De enorme gezelligheid en de kneuterigheid ervan. Iets creëren wat er eerst nog niet was. Er uren naar mogen kijken… Lekker knutselen met mijn nichtje Liv! Lijkt me echt heerlijk, een puur cadeau voor de Feestdagen waar je lang plezier van hebt. Voelt toch aan als een fijne creatieve handenarbeid opdracht. Ik wil ervoor gaan en laat deze kans dan ook niet liggen! Zou je me echt heel gelukkig mee maken.

  True happiness comes from the joy of deeds well done, the zest of creating things new.
  -Antoine de Saint-Exupery

  • angelika bomer op

   Vandaag is mijn dochter aan het bevallen in het ziekenhuis tenminste ik hoop dat het vandaag geboren wordt, ze ligt er al vanaf vrijdagmorgen.
   Het word dan haar eerste kerst met haar dochtertje, mijn kleindochter.
   Mooier kan het toch niet worden in 2015

  • colpaert vanessa op

   kerst is een heel gezellige periode .kon het maar langer duren .ik heb een kerstspullen verslaving telkens moet er nog iets bij en dan in de winkel zie je steeds mooie dingen en kriebelt het om het te kopen.hoe gezelliger hoe beter.ik heb nog geen kerstdorp en daarom zou het leuk zijn als ik een pakket zou kunnen winnen.

 2. Nienke van Vroenhoven op

  Wij hebben dit jaar voor het eerst een mini kerstdorpje gemaakt (mijn man, zoontje van 20 mnd en ik) en we beleven er nu al ontzettend veel plezier van. Hoewel ie echt nog minimaal is, kan mijn zoontje geen genoeg krijgen van de lichtjes, de muziek en het treintje! Daarom zouden wij dolgraag ons kerstdorpje willen uitbreiden en daarnaast wat tips krijgen over het maken van een leuk dorpje, aangezien wij allebei geen creatieve talenten zijn :D.

  Groetjes, Nienke

 3. Ik vind het leuk om iets te maken met de Kerst, we maken altijd een kerstdorp op de kast, met lichtjes… onze dochter mag heel even helpen, gaat dan naar bed…. en als zij uit haar bed komt ben ik klaar met het dorp! gordijnen blijven dicht en zij mag helpen de lichtjes aan te doen… en haar reactie is nog ieder jaar: ooooo wat mooi 🙂 dat is Geluksgevoel (pas met haar bij een kerstmarkt geweest en toen wilde zij graag zo’n rots kopen, nu maak ik vaak zelf iets met een omgekeerde bak.. met kunstsneeuw.

 4. Brigitte Huijsman op

  Ik ben gek op miniaturen , maak zelf poppenhuizen , maar een kerstduel heb ik nog nooit gemaakt , lijkt me heel leuk om het begin van een nieuwe hobby te winnen.

 5. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit er op los te laten. Lekker fröbelen met decomateriaal. Ik heb in de loop der tijd wat huisjes, poppetjes en lampjes bij elkaar gespaard, veel zelfgemaakt, en het is elk jaar anders. Zo leuk om oplossingen bedenken om snoertjes weg te werken, om het landschap te verbeteren etc. Ben er uren mee zoet. Als het klaar is, maak ik er een foto van, dat wordt dan mijn kerstkaart die ik aan iedereen verstuur.

 6. De sfeer en de gezelligheid die dit met zich mee brengt. Je kunt je eigen ideeën en fantasie gebruiken, veel leuke en verschillende items bij elkaar brengen. Ik vind het altijd leuk om er even de tijd voor te nemen en er iets leuks van proberen te maken.

 7. Het maken van een kerstdorp begint bij ons sinds 2 jaar al in november. We zetten er gewoon een Sinterklaas in dan, dan is het een winterdorp i.p.v. een kerstdorp.
  Zeker omdat we zelf eigenlijk geen koude, witte winters hebben is het heerlijk om op deze manier die sfeer binnen te halen. Het ouderwetse, burgerlijke, brave gevoel wat zo’n dorp oproept: Geweldig!
  We zijn nu net verhuisd naar een groter huis, dus…. meer plek voor ons dorp!

 8. Ik ben dol op kerst en dol op verlichting. Ook vind ik kersthuisjes leuk omdat dit sfeer in huis brengt. Hoe meer verlichting hoe meer sfeer

 9. Door mijn schoonvader is bij ons ook het virus binnen geslopen om een kerstdorp te creëren. Het werkt zeer aanstekelijk om er iets moois van te maken. Eerst een paar huisjes op de hoek van een kast en nu de hele ombouw van de open haard in gebruik. Dus iets te veel ruimte, en te weinig dorp. Tot een volgende aankoop vul ik het maar op met wat bergjes en boompjes. Door de witte sneeuwdeken die als ondergrond dient staat het erg kerstig!

 10. Om eerlijk te zijn, weet ik niet waar ik moet beginnen. Zo’n setje is aan mij dus wel besteed, ik ben een starter!! Ik geniet er bij de tuincentra enorm van, je bedenkt je eigen verhaal, samen met de kinderen.

 11. Sinds ik kan herrinneren ben ik naar tuincenra’s geweest met kerst om die heerlijke betoverende sfeer van kerstdorpjes te voelen. Inmiddels word er jaarlijks iets voor n kerstdorpje gekocht om het dorp uit te breiden. Hoe mooi zou het zijn als mijn dochters (7jr, 5jr en 2jr) ineens een echt geheel zien staan. Fantastisch…..de betoverende heerlijk ontspannen sfeer in eigen huis.

 12. We hebben een nieuw huis en ben dit jaar begonnen met een klein dorpje te proberen te bouwen. Ik merkte dat ik het verkeerd deed en probeer nu ideeen op te doen om het toch mooier te maken, maar heb er de juiste spullen nog niet voor. Vind het erg gezellig staan in de kamer en zelfs onze kat kan er naar liggen kijken :).
  Zou het dus enorm leuk vinden om zo’n basisset te winnen, kan ik proberen om mijn kerstdorp mooier te maken en als het lukt, voor de komende jaren uit te breiden. Er zijn zoveel mooie dingen te krijgen daarvoor.
  Hoop dat het gaat lukken.

 13. Kersthuisjes vind ik zo mooi, ze geven warmte en licht, in deze feestmaand , van het feest van het licht!
  Je kunt de huisjes mooi combineren met een prachtig kerst stuk.
  Het is genieten hoe de huisjes zijn gemaakt, je kunt er uren na kijken , het blijft leuk.
  Prachtig te combineren met een leuke trein, waar ik zo gek op ben, met boompjes, poppetjes etc…
  Je hebt van de prachtige huisjes erg lang plezier, in zo,n prachtig winters landschap.
  Genieten dus, ik heb al een begin gemaakt, alleen ik heb niet zo,n prachtig begin set, ik gebruik, doosjes ed, met een wit sneeuwkleed erop.
  Dus lieve kerstman, ik zou heel graag een prachtig beginners set willen winnen.

 14. Nou mijn dochter is 1e Kerstdag jarig ! Dus de kerstversieringen mogen dan ook niet ontbreken! En nu ze een eigen huisje heeft zou ik willen dat ze dat ook in kerststemming brengt en hoe kan dit mooier dan met een prachtig sfeerlijk kerstdorpje! Zo zou de kerst nog sfeerlijker beleven en dan niet alleen omdat ze jarig is. En zo kan ze elke kerst haar dorpje uitbreiden met de mooie producten voor kerst van MY VILLAGE! 🙂

 15. Mijn vriendin is elk jaar weer op zoek naar leuke uitbreiding van haar kerstdorp. De bewoners lijken het elke keer weer meer naar hun zin te hebben. Onlangs heeft ze een nieuwe oliebollenkraam en een wafelkraam gekocht, dit tot zeer grote vreugd van de bewoners. Ze staan nu te dringen bij de kraampjes om heerlijke verse wafels en oliebollen te bemachtigen om zo goed voorbereid de feestdagen in te gaan. Deze prijs zou voor haar en de bewoners van het kerstdorpje meer dan welkom zijn.

 16. Marijke Kikkert op

  Ik vind het zo leuk staan, mijn dochter van 1,5 kan er hele tijden naar kijken. maar ze komt er niet aan gelukkig. Ze wijst heel lief en veel ohhhs en aaaahhhsss. hahaha.
  ben net begonnen, dus heb nog niet zo heel veel, dus dit zou perfect zijn.

 17. Sinds afgelopen juli zorgen wij voor onze pleegzoon en ik kan eerlijk zeggen dat het meer impact op mij heeft gehad dan ik van te voren had verwacht… Voor het eerst blijven we dit jaar thuis en maak ik het huis helemaal gezellig, voor het eerst besef ik me hoe gezegend we allemaal zijn ookal hebben we weinig… Ik zou graag de 3d kerstpuzzel willen winnen omdat het leuk is om samen met mijn pleegzoon te maken, maar ook omdat het een symbool zou zijn van onze eerste kerst samen als een gezin. Ieder jaar als we de puzzel dan weer zullen maken en onder de kerstboom zullen zetten (of op de kast), kunnen we terugdenken aan deze eerste kerst…

 18. ik vind kersthuisjes geweldig omdat ze je eraan herinneren dat de kleinste dingen een grote invloed kunnen hebben op de sfeer in het huis met kerst. Ze zien er altijd leuk uit. De lapjes erin zijn erg leuk en zorgen voor een extra sfeer.

 19. Het staat zo gezellig en je kan je helemaal inleven in de kerstdorpjes! Mijn 3 kinderen worden er ook superblij van en kunnen er uren naar kijken.

 20. Sanne Berkhout op

  Dat mijn (normaal altijd zo drukke en chaotische) vriend zich urenlang muisstil kan vermaken met het bouwen van een kerst-miniatuurdorp. Ik hoor alleen maar af en toe gemopper wanneer de hond, tijdens een poging om de aandacht van zijn baasje te trekken, iets te dicht bij het ‘Winterwonderlandschap’ van mijn vriend in de buurt komt en daarbij per ongeluk een boompje of een lantaarnpaaltje omver loopt. Ja, onze hond kan dat hele dorp midden in de woonkamer waarschijnlijk gestolen worden, maar voor mij zou de decembermaand niet hetzelfde zijn zonder het geknutsel van mijn vriend! En wat ziet zo’n dorpje onder de kerstboom er toch gezellig uit…

 21. Ik vind de kerst en miniatuur dorpen super mooi, het brengt ook echt sfeer in huis. Onze zoon kan er bv in een tuincentrum waar heel veel staat opgebouwd uren naar kijken
  Zou mooi zijn om te winnen, dan kunnen we ons eigen kerstdorp weer mooi uitbreiden. Zag de decoratie met steentjes ed ook erg mooi!

 22. Dit zou zo tof zijn als ik dit zou winnen, want ik heb altijd al een kerststraat die niet echt professioneel eruit ziet. Met dit pakket ziet het er tenminste wel echt professioneel eruit.
  Een kerststraat hoort gewoon bij kerst. Het ziet er gezellig uit. Het leuke van een kerststraat is dat je het helemaal zelf kan inrichten zoals je het wilt hebben. Daarmee maakt het ook nog eens leuk dat er verschillende soorten huisjes en decoraties zijn voor je kerststraat/dorp. Daarmee kun het het elk jaar weer anders of iets anders er neer zetten.
  Kerst: de leukste tijd van het jaar. Voor mij mag het wel het hele jaar kerstmis zijn!

 23. Een kerstdorpje hoort gewoon bij kerst. Bij mij staat de kerstdorp al in vanaf begin december/eind november. Een week later komt de rest van kerst erin, zoals de kerstboom. Het heeft bij mij vele uren werk om de kerstdorp in elkaar te zetten. Dit doe ik met plezier. Soms met wat gemopper, maar dat hoort er nou eenmaal bij.

 24. het is net zo leuk als vroeger de treintjes die 3d kaart ge wel dig
  win ik niet zoals gewoonlijk haha dan ga ik die puzzelkaart kopen
  fijne kerstdagen

 25. M.J van de Pol op

  Geweldig dit. Past precies in mijn thema. Ik zou deze heel graag willen winnen. Ik heb dit jaar mijn 1ste kerstdorp wens. Helaas nog niet compleet.