Vlog! Toffe kerstkaarten & ander leuks

2

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Sinds ik elke maand een vlog maak, krijg ik steeds meer producten opgestuurd van bedrijven. Ik weet onderhand niet meer wat ik er allemaal mee moet! Ik stop ze tegenwoordig regelmatig in de prijzenpakketten die ik weggeef (o.a. via Instagram). Maar ik vind het natuurlijk ook erg leuk om ze aan jullie te laten zien in een video.

Toffe kerstkaarten

In deze video vind je weer allerlei toffe kerstproducten. Om te beginnen twee soorten kerstkaarten. Ik kreeg van Liseth van Blitz Ontwerpt vrolijke, kleurrijke kerstkaarten. Die kun je bestellen via deze website.

Nog meer toffe kerstkaarten: de groeikaarten van Bonte Raaf. Deze kerstkaarten hoeft de ontvanger in januari niet weg te gooien, maar kan hij of zij in een potje doen met wat aarde en water en dan komen er klavertjes uit! Ain’t that leuk?

3D-puzzel kersthuisje

Ook heel gaaf is het 3D-huisje van My Village. Het is een puzzel, waar je echt wel even zoet mee bent. Mijn vriend heeft zich er uitgebreid mee vermaakt. En het leuke is; deze puzzel kun je – samen met nog een paar andere toffe producten – deze week winnen op de site! Kijk hier maar.

my village huisje

Xenos woonketting

Van de Xenos ontving ik een bijzondere woonketting van hout & papier, die je bijvoorbeeld over een spiegel kunt hangen maar ook natuurlijk in de kerstboom. Ik kon ‘m niet op de webshop vinden, maar je vindt ‘m natuurlijk wel in de winkels.

Wijnpakket met gegraveerde glazen

Echt heel tof vind ik het wijnpakket met een fles champagne en feestelijk gegraveerde glazen dat ik kreeg van Yoursurprise.nl. Je kunt zelf een fles wijn uitkiezen en glazen, plus het bericht dat je op de glazen wilt laten graveren. Yoursurprise.nl is een hele toffe cadeauwebshop, waar ze trouwens nog veel meer kadootjes verkopen.

gegraveerde champagneglazen

Etos Botanical Boost

Etos stuurde me producten uit hun Botanical Boost-lijn. Ze ruiken heerlijk en zijn helemaal niet duur. De foam kost bijvoorbeeld €5. Hartstikke leuk kerstcadeautje dus!

Kooktijdschriften

En tot slot: de food magazines van Foodies en van Smulweb. Beide hartstikke leuk om inspiratie mee op te doen voor het kerstdiner. En natuurlijk ook een leuk kerstcadeautje. Het foodies abonnement heb je al vanaf €12 voor een jaar (12 nummers). En Smult kost 15 euro voor een jaar (4 nummers).

Deze vlog is opgenomen met een Nikon D5500

Als je de video goed hebt bekeken, dan zag je ‘m langskomen in beeld: de gloedjenieuwe Nikon D5500. Toen ik bedacht dat ik vaker wilde gaan vloggen, kwam ik erachter dat mijn eigen digitale spiegelreflex niet zo’n goede filmpjes kan maken. Nikon wilde me daar graag bij helpen en daarom heb ik nu de Nikon D5500, inclusief toffe lens en handige microfoon te leen. Wat een fantastisch ding is het zeg. Ik weet nu al dat ik ‘m ga kopen als ik ‘m strakjes weer moet inleveren ;-).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties