Kerstlingerie: 5 verschillende stijlen, welke kies jij?

1

Besteed tijdens de Kerstdagen ook eens speciale aandacht aan wat je onder je feestkleding draagt… oftewel: je lingerie. Wij signaleren vijf lingerietrends die prima te combineren zijn met een mooie outfit voor de feestdagen. Met deze lingerie begin je vol zelfvertrouwen aan een date tijdens de Kerst of je hebt een origineel cadeau voor je partner. Moet hij of zij het nog wel even zelf uitpakken…

1. Gestrikte lingerie

kerstlingerie gestriktDoe er een strikje om en… je bent een kerstcadeautje! Deze lingerie is verkrijgbaar bij Hunkemöller (afbeeldingen uiterst links en rechts) en Livera (middelste afbeelding).

2. Spannende lijnen

kerstlingerie lijnenSpannende lijnen zorgen voor een sexy uitstraling! De bh hierboven is van Marlies Dekkers, het korset koop je bij Esprit en de spannende hipster vind je bij Hunkemöller.

3. Warm bordeauxrood

kerst bordeauxroodDeze mooie bordeauxrode kerstlingerie is van Marlies Dekkers (links en midden) en het broekje komt van H&M (rechts).

4. Goud, zilver & glitters

kerstlingerie victoria secretDeze feestlijke lingerie met glitters en glans is allemaal verkrijgbaar bij het bekende Victoria’s Secret. Zit er iets voor je bij?

5. Kant en transparant

kerstlingerie kantKant en see through zijn dit najaar helemaal in, niet alleen in de bovenmode, maar ook in de ondermode. En als je ergens een spannend decembergevoel van krijgt, dan is wel kant! Deze bh’s zijn te koop bij Esprit (links) en H&M (midden), de body (rechts) is van Sapph.

5x mooie lingerie voor kerst 2015

Zit er een leuk setje voor jou bij? Welke van de vijf stijlen vind jij het mooiste? Wil je in de stemming komen voor een zwoele, romantische Kerst? Lees dan ook ons spannende kerstverhaal Kerstversiering.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Karen is dol op lezen, het liefst in het gezelschap van haar hond en een beker warme chocolademelk. Ze geeft cursussen en workshops creatief schrijven. Ook heeft ze een schrijfcafé in Tilburg. Zie voor meer info haar blog Kaatje Chocolaatje. Karen viert Kerstmis graag met een Engels tintje en haar kerstboom is gevuld met souvenirs uit alle landen die ze bezocht heeft.

Reageer!

1 reactie