Bezoek de Kerstman vanuit Ho Ho Hoorn!

0

Samenwerking – De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik presenteert rond de feestdagen een winters avontuur in een echte stoomtram. Dit familiearrangement vindt plaats van 22 tot en met 28 december. Vanuit het sfeervolle tramstation in Hoorn reis je onder het genot van warme lekkernijen naar de Kerstman op station Wognum. Een uitje voor het hele gezin!

Reis mee met de stoomlocomotief en ontmoet de Kerstman

De stoker gooit wat extra kolen op het vuur. De stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen lekker warm, zodat de Spannendste Tijdreis comfortabel van start kan gaan. Onderweg door het winterse Noord-Hollandse landschap wordt gezorgd voor heerlijke warme chocolademelk.

Foto 0912. Natuurlijk onze 100 jarige Foto F.M. van den Broeke

Sfeervol winterprogramma

De Kerstman heeft zijn slee overgebracht naar het in winterse sferen omgetoverde stationnetje te Wognum, dat dateert uit 1887. Daar heeft hij voor alle kinderen een cadeautje bij zich! Intussen is voor vader en moeder, opa of oma een glaasje Glühwein verkrijgbaar. Na het bezoek aan de Kerstman brengt de stoomtram de reizigers weer terug naar station Hoorn. De duur van het programma bedraagt anderhalf uur.

Maak de Spannendste Tijdreis naar de Kerstman Foto 2812 de 150.000e reizigers ertussen Klaas Laan (3)

Prijzen & tijden

Volwassenen betalen voor dit Kerstarrangement € 15,00. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 13,00 en peuters slechts € 6,60. Ook Museumkaarthouders betalen € 6,60. Groepen vanaf 12 betalende personen reizen met korting. Voor deelname aan dit programma dient gereserveerd te worden: Tel 0229-255255 of info@stoomtram.nl

Meer informatie vind je op www.stoomtram.nl/kerst en via Facebook.

Dit artikel is in samenwerking met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo