Hele fijne Kerstdagen & een Happy New Year!

0

SNIK!! Het is weer voorbij. Maar wat een geweldig kerstseizoen hebben we gehad! Ik heb onwijs genoten van al jullie berichtjes, foto’s, reacties en mailtjes. En het was weer erg leuk om zoveel blogs voor jullie te mogen schrijven. In de video hierboven wensen een aantal Christmaholic-bloggers en ik jullie een hele fijne kerst een een geweldig 2016.

Dankjewel lieve lezers voor een prachtig kerstseizoen

Ik wil dit moment graag ook gebruiken om een aantal mensen te bedanken. Ten eerste jullie, de lezers, voor wie de andere bloggers en ik al die blogartikelen schrijven. Jullie reacties, foto’s, berichtjes en mailtjes maken het bloggen over kerst echt geweldig om te doen.

400.000+ unieke bezoekers!

Wat ook erg gaaf is, is dat steeds meer mensen Christmaholic weten te vinden, dit jaar zijn er in de vier weken voor kerst ruim 400.000 unieke bezoekers op Christmaholic terecht gekomen. Wat een enórme hoeveelheid, ik kan het haast niet geloven. Wat ik ook zo leuk vind is dat steeds meer mensen de Facebook-pagina, mijn Instagram-account en de Pinterest-borden weten te vinden. Daar proost ik op (met een kopje thee)!

400.000Fantastisch team van bloggers

Daarnaast ook de vele bloggers die prachtige artikelen schrijven voor Christmaholic. In de video zagen jullie onder andere Lindy, Anouk, Annelies, Karen, Charlotte en Aisha langskomen, maar er zijn er nog veel meer. Ik hoop dat jullie weten hoe onwijs dankbaar ik ben voor al jullie moeite en tijd. Ik zou het niet zonder jullie komen.

DSC_0037

Een deel van de Christmaholic-bloggers tijdens de kick-off

Arvid, bedankt voor de techniek

Erg belangrijk voor mij zijn Arvid Bux, die naast blogger, ook mijn technische steun en toeverlaat is. Hij zorgt ervoor dat Christmaholic up & running blijft en snel genoeg blijft functioneren. Hij is altijd bereikbaar en bereid om me te helpen en dat is echt goud waard. Dankjewel Arvid!

IMG_20151219_210910

Dankjewel Arvid!

Marco & Astrid: thanks!

En dan is er Marco Janssen van Mazaa, die altijd supertoffe ontwerpen maakt voor me. Zoals de nieuwe Christmaholic-stickers en de brochure die ik naar partners stuur. Ook mijn kleine zusje Astrid wil ik bedanken, die me geholpen heeft met het inpakken van alle vele goodieboxen en andere prijzenpakketten en regelmatig als mijn personal assistant fungeerde. Dankjewel lieve sis!

Astrid hulp

Dankjewel Astrid!

Bedankt voor de geweldige samenwerkingen in 2015 (ook Nikon!)

Tot slot wil ik graag nog even aandacht vragen voor een aantal van mijn trouwe partners. Waaronder Nikon, die mij een prachtige D5500 leende, waarmee ik dit jaar echt het vloggen heb ontdekt. Ik ben verliefd geworden op het toestel en weet nu al dat ik volgend jaar een nieuwe Nikon-camera ga kopen. Ik kan niet meer zonder.

Ook ben ik erg dankbaar voor de samenwerking met vele andere partners, waaronder Tuincentrum Coppelmans, Kerstwereld Hendriks, Intratuin Nederland, Intratuin Halsteren, Intratuin Duiven en de Museumstoomtram. Zonder jullie was de groei die Christmaholic heeft doorgemaakt niet mogelijk geweest. Ik hoop nog vele jaren met jullie te mogen samenwerken!

Namens alle bloggers van Christmaholic, wens ik jullie geweldige kerstdagen, een spetterende jaarwisseling en een gezond, gelukkig en succesvol 2016!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!