WIN! 4x een winters kersthoesje voor je smartphone

143

Nog even en het is weer zover: je huis is versierd voor Kerst. Er staat een kerstboom te stralen, er liggen kerstkussens op de bank en ook de salontafel is compleet in stijl gedecoreerd. Misschien heb je ook wel een kersttrui klaar liggen om jezelf mee te versieren. Of kerstoorbellen, of speciale sloffen. Maar er is één belangrijk element dat door veel mensen wordt overgeslagen als het om versieren gaat. En dat terwijl we ‘m elke dag gebruiken: onze telefoon!

Win een kersthoesje voor je smartphone!

Wist je dat er ontzettend veel leuke smartphonehoesjes zijn met winterse taferelen erop of typische kerstprintjes? Deze week kun jij er eentje winnen hier op Christmaholic.nl! De hoesjes worden je aangeboden door de website MobielAbonnement.nl.

selfie telefoon kerst hoesjeOp deze site vind je allerlei informatie rondom je mobiele telefoon. Van sim-only tot het gebruik van een telefoon in het buitenland. Ook biedt de site informatieve dossiers over bijvoorbeeld mobieltjes bij kinderen, ouderen en veiligheid. Zo krijg je veel meer inzicht in de mogelijkheden van telecom!

Wat kun je precies winnen?

Ik mag van MobielAbonnement.nl vier leuke kersthoesjes weggeven. Op de foto’s boven en in deze blog zie je al twee voorbeelden, leuk hè? Welke kersthoesjes er precies beschikbaar zijn, hangt helemaal af van de telefoon die jij hebt. Voor populaire smartphones, zoals de iPhone en de Samsung Galaxy, is de keuze reuze. Heb je een wat zeldzamere telefoon, zoals ik (snik) dan is er natuurlijk wat minder keus.

DSC_0623kerstman telefoon hoesje coverHoe maak je kans op zo’n christmas cover voor je smartphone?

Laat hieronder uiterlijk 5 oktober 2016 een reactie achter en vertel me waarom jouw smartphone wel een kerstversierinkje kan gebruiken. Laat ook even weten welke telefoon je precies hebt! Mocht je nou zelf geen smartphone hebben, dan kun je natuurlijk wel meedoen om een hoesje te winnen voor de telefoon van je dochter, zoon, zus, man, vrouw of iemand anders waar je van houdt!

kersthoesje voor smartphone 2Na 5 oktober worden de winnaars geselecteerd, zij krijgen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing (daarin staat o.a. dat je 18 of ouder moet zijn en in Nederland of België moet wonen). Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

143 reacties

 1. peremans linda op

  ik zou best zo een hoesje willen voor mij of mijn nichtje daar ben ik nog niet uit voor wie het zou zijn want we zijn de twee kerstfreeks van de famillie en ja ze kreeg het een beetje mee met de paplepel want ik heb haar grotendeels opgebracht en ik weet dat ze zo een hoesje wel heeeeeeeeeeeeeeel geweldig zou vinden ,ik ook trouwens

 2. Je kunt niet vroeg genoeg in de Kerstsfeer komen en een telefoonhoesje brengt je omgeving ook meteen in de sfeer (of ze nou willen of niet). Wat een leuk idee zeg voor mijn Samsung S4. Bedankt voor de tip.

 3. Ow leuk. Heb nu al zn zin in kerst. Wij verkopen kerstbomen aan huis en de eerste voorbereidingen zijn al gedaan. Wil alles in kerstsfeer/stijl dus ook mijn Samsung galaxy core.

 4. Ellen Straver op

  Mijn telefoon is zooooo toe aan een nieuw hoesje!! En aangezien ik bij iedereen in mijn omgeving bekend sta als dé kerstfreak hoort daar eigenlijk ook een kersthoesje voor de telefoon bij!! Ik zou dus echt héél erg blij worden van zo’n hoesje!!

 5. OMG, deze zijn te schattig! Al een paar weken ben ik iedereen gek aan t maken met mijn kerst vies en dit zou t helemaal afmaken, haha

  Ben meteen naar de site gegaan om te kijken of je ze kan bestellen, omdat ik meestal niet zo veel geluk heb met win-acties. Helaas, via de site niet te bestellen 🙁 Dus dan toch maar mee doen met de loting!

  Ik heb een iphone 6s

 6. Ohh geweldig!! We zijn hier ook al aan het aftellen voor kerst.. mooiste tijd van het jaar, lovin’it ❤
  En hopelijk kunnen we straks aftellen in stijl.. kerststijl!!

  Ik zou heel graag meedingen. Zou helemaal super zijn als ik een zo’n te gek kersthoesje voor mijn Sony Experia X zou kunnen winnen

 7. OOOO, echt leuk Houdt van kerst mag het hele jaar wel duren. Pas de iPhone5 van mijn zoon gekregen, een afdankertje waar ik heel blij mee ben. Helemaal leuk als ik ‘m kan versieren met zo’n leuk hoesje. Helemaal te gek

 8. Ik ben dank zij jou al helemaal in to christmas.Zo gezellie.
  Ik heb een HTC One 9 en zo’n kek hoesje zo helemaal te gek zijn .

 9. superrr. ik doe mee, Kerst is helemaal mijn ding, kijk er echt in oktober al naar uit, de gezelligheid en lichtjes en het samenzijn met familie…het hoesje is fantastisch, ik heb iphone 5 en hoop dat ik er 1 win

 10. Hallo Saskia,

  Wat een leuke win actie. Ik doe graag mee om mijn Huawei P7 kerst proof te maken. Wat is er nu leuker om een cadeau te krijgen of te winnen. Je hart maakt er een sprongetje van.

  Groetjes,

  Petra

 11. Super leuk zeg!!! Gewoon om in de kerstsfeer te komen en elke dag vrolijk te worden van mijn telefoon vind ik dat mijn telefoon best wat kerstversiering kan gebruiken 😀
  (ik heb een samsung S4 mini)

 12. Olivia van Rutten op

  O dat is een leuke actie! Ik ben net terug van een bezoek aan de kerstsfeer van tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Het zou echt leuk staan om mijn Iphone 5S.

 13. Anneliese de Waal op

  Wat een leuke hoesjes, je krijg gelijk zin in de kerst, ik doe graag mee !!, zou super zijn om te winnen 🙂

  Groetjes Anneliese

 14. Jannik van Leeuwen op

  Ik zou best graag een kersthoesje willen winnen maar ik ben bang dat mijn telefoon niet mainstream genoeg is. Het is een Huawei p 9 Lite.
  Het hoesje dat ik nu heb is helemaal gaar.