WIN! 4 x €25 kerstshoptegoed van Intratuin

1178

DEZE WINACTIE IS VOORBIJ! JE KUNT GEEN REACTIE MEER ACHTERLATEN.

Waar je ook woont in Nederland of België, er is altijd wel een Intratuin in de buurt. En vanaf eind deze maand vind je in iedere vestiging een gezellige kerstshow! Je kunt er heerlijk inspiratie opdoen, de laatste kersttrends shoppen en genieten van lekker eten en drinken. En als je een beetje mazzel hebt, gaat je dat dit jaar een stuk minder kosten! Want ik mag deze week 4x een Intratuin kerstshoptegoed van €25 weggeven!

Kerstshoppen bij Intratuin in 2016

Intratuin is al helemaal klaar voor de kerst en kan niet wachten om bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en mooie producten. Op zaterdag 19 november vindt in alle vestigingen het Kerstinspiratie event plaats van 10:00 – 17:00 uur. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals de workshops creatieve kerstboom (voor volwassenen) en kerstfiguurtjes maken (speciaal voor kinderen). Daarnaast komt de kerstelf voorlezen en uiteraard zal de muziek en culinaire verwennerij niet ontbreken!

it-periode-12-2016-mh-4506De styliste van Intratuin staat tijdens de de hele Inspiratiedag voor je klaar. Wil je weten wat voor kersttype je bent of heb je vragen over (kerst)styling of hoe je een hoekje in je huis en/of tuin kan opfrissen? Kom langs en stel ze gratis aan de Intratuin-stylist!

Kerstshoppen met korting bij Intratuin

Vind je 19 november nog wel erg ver weg? Je hoeft niet zolang te wachten! Op woensdag 9 november is er de jaarlijkse speciale Kerstkoopavond. Alle Intratuin-vestigingen zijn dan geopend van 18:00 tot 21:00 uur en je kunt er heerlijk kerstshoppen met 20% korting op bijna het gehele assortiment! Echt een aanrader…

Wat kun je deze week winnen?

Je maakt deze week kans op Intratuin kerstshoptegoed in de vorm van een cadeaukaart ter waarde van €25,-. Ik mag vier exemplaren weggeven aan gelukkige winnaars.

Met deze cadeaukaart kun je lekker gaan kerstshoppen, maar je kunt ‘m natuurlijk ook besteden aan een leuke kamerplant of in uitgeven in één van de restaurants van Intratuin. Het saldo dat op de cadeaukaart staat hoef je trouwens niet in één keer te besteden en het is ook nog eens onbeperkt geldig.

Hoe maak je kans op zo’n cadeaukaart van Intratuin?

Wil jij zo’n Intratuin cadeaukaart winnen? Laat dan hieronder in een reactie uiterlijk 26 oktober weten wat jij precies zou gaan kopen als je het shoptegoed wint. Worden het kerstballen? Ga je het uitgeven aan een prachtige Nordmann kerstboom? Of ga je een aanvulling voor je kerstdorp scoren bij de Intratuin? Ik ben benieuwd!

Deze winactie loopt van 19 oktober t/m 26 oktober 2016. Op deze wedstrijd zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat onder andere dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken op de prijs. En dat je minimaal 18 jaar moet zijn! De winnaars van de cadeaukaarten ontvangen via e-mail bericht.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

1.178 reacties

 1. Elk jaar vind ik het leuk om mijn kerst decoratie te veranderen. Volg graag de laatste trends , dus zou daar graag de cadeaukaart voor gebruiken .
  Komt goed van pas , want bij Intratuin hebben ze t allernieuwste altijd .
  Groetjes!

  • nikki de vries op

   Aangezien ik net op mezelf woon en dit de eerste kerst word zou ik heel erg graag kerstballen willen shoppen! En mischien een dorpje ! Eigenlijk heb ik gewoon alles nodig wat betreft kerstspullen!

 2. Wauw super leuke actie!! Onze mooie boom kan wel wat nieuwe kerstballen gebruiken
  En zoals ieder jaar ga ik ook weer een mooi kerststukje maken dit keer samen met onze zoon van bijna 3

 3. simone Gaspersz op

  Leuke sfeer verlichting om de donkere dagen gezellig te maken of van die leuke sneeuwpopoen of hhuisjes wasrin het licht van kleur veranderd zijn stuk gegaan en mn dochter is er zo gek op

 4. Ik denk dat zal gaan kijken naar een mooie kamerplant in kerstsfeer die niet giftig is voor onze 2 vogels.

 5. Maaike Bruinings op

  Een mooi lichtsnoer! Mn klaslokaal is net verbouwd en kan zeker voor deze donkere ochtenden nog wel wat leuke versiering gebruiken! Zo is de ochtend starten heel knus en gezellig!!!

 6. Ook mannen vinden de intratuin erg leuk!en danvooral de kerstafdeling en het restaurant!ik zou voor deze geweldige bon een lekker broodje willen eten en een mooie kersttrein uitzoeken!!!groetjes van rob

 7. O zo fijn de kerst is in aantocht. Ik heb nu al brandende kaarsjes ’s avonds staan. Zoveel te plannen de versiering: een nieuwe kleur, nieuwe lichtjes en ook de kaarsen zijn belangrijk. Het is een leuke tijd voor mij ik geniet ervan tot eind januari en de kerstwensen die worden opgeplooid en worden opgeborgen in een doos samen met al de kaartjes van vorige jaren…….

  Ik zou met deze cadeaukaart mijn hartje kunnen ophalen.

  Een fijne aktie!!!!!!!

 8. Vorig jaar hebben we glazen kerstballen gekocht. Nu hebben we een enthousiaste hond. Er wordt nog getwijfeld tussen plastic ballen of de cadeaukaart als reserve te houden om nieuwe glazen ballen te kopen als de hond voorbij is gewandeld

 9. Wat ik ga kopen? Een stolp met ledlampjes er in en nieuwe ballen! We hebben net een nieuwe kleur op de muur en elk jaar is het in overleg met mijn man 2 kleuren (hij wil liever een hele hoop, ik liever 1 kleur)

 10. Brigitta van doorn op

  Ik zou zo zo zo graag nieuwe kerstballen en ornamenten halen om m’n kerstboom mooi passend in m’n nieuwe huisje te maken

 11. ik zou op zoek gaan naar een mooi vel voor over de bank en dit dan als tegemoedkoming zien 😉
  wordt een beter excuus om het dan te kopen!
  want met zo’n mooi beren/schapen vel kan je je huis warmer aankleden, het staat super leuk voor de kerst
  maar natuurlijk ook de gehele winter super toepasbaar als accesoire in je huis <3

 12. Helaas heb ik nog niet de kans gehad om de kerstspullen bij de intratuin te bekijken, maar als ze kleine kerstberen hebben zou ik deze kopen. Vroeger hadden we thuis altijd apart een kleine beren boom voor mij en mijn zussen. Nu ben ik voor het eerst tante geworden en zou graag een berenboom willen maken voor mijn prachtig neefje

 13. Chantal heemskerk op

  Ik ga eindelijk samenwonen met mijn vriend en wij hebben nog helemaal geen kerstspullen aangeschaft. En als grote kerstfans kan dat natuurlijk niet!

 14. Mirjam Zegers op

  Ik ben twee jaar terug met alle kerstballen van de trap afgevallen.. vorig jaar stond onze kerstboom er wat zielig bij. Daarom wil ik mijn moeder verrassen met deze kadokaart! Als goed maker.. 😉

 15. Ik wil graag een kadobon willen winnen! Vorig jaar al kerstspullen voor in de boom gekocht. Maar nu hebben we nog geen boom (kunstboom) dus ik zou mijn kadobon besteden aan een kunstboom! Duimennnnnn