H&M Home: kerstspulletjes voor je interieur in 4 thema’s

2

Het persbericht is nog niet uit, en ook de officiële foto’s zijn nog niet vrijgegeven. Maar toen ik rondneusde op de gewone website van H&M vond ik zowaar al verschillende prachtige foto’s van de H&M Home kerstcollectie 2016. En die wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk met jullie delen…

H&M Home Kerstcollectie 2016

H&M heeft steevast een vrij uitgebreide kerstcollectie in haar Home department, wist je dat? Meestal zijn het kerstdecoraties en kerstaccessoires in diverse kleurthema’s en dat is ook dit jaar weer het geval. Ik weet dus helaas nog niet hoe ze precies heten, dus geef je voor nu even mijn eigen beschrijving bij de foto’s die ik gevonden heb. Vergeef me als het niet allemaal klopt ;-).

Traditional trend: prachtig kerstrood

Ik blijf het zeggen: traditioneel kerstrood is en blijft gewoon mooi (en als je er van houdt, moet je zeker even dit blogje lezen!). H&M heeft niet alleen rood-wit kerstservies met ‘Merry & Bright‘ erop, maar ook prachtige rode kussen(slopen) en kersttextiel om je interieur helemaal af te maken. Die rode kussensloop met lovertjes en die met witte strepen erop (beide €9,99) gaan zeker weten met mij mee naar huis. Lovely!

traditionele-kerst-hm-home-2016

rode-kerstkussens-hm-homeHope & Love: wit en goud

Waar koper en roségoud vorig jaar nog de boventoon voerden, zie je nu dat geel goud weer helemaal terugkomt in onze interieurs. En dat valt ook op in de kerstcollectie van H&M Home. De combinatie van wit & goud is klassiek, chique en super glamourous. Eigenlijk kun je hier nooit fout mee gaan. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. De gouden letters zijn trouwens pannenonderzetters. Er is ook een grotere met ‘Happy & Merry, Holly & Jolly’ erop. Like!

Rustic Charm

Natuurlijke materialen als hout, linnen tafelkleden en dat gecombineerd met kerstlichtjes en kerstgroen: het resultaat is rustiek. charmant en prachtig. De kerstmokken met rendieren en ‘zwarte oren’ op de foto’s hieronder vind ik erg schattig. Maar ik heb dan ook een behoorlijke kerstmokken-verzameltic (geen idee hoeveel ik er al heb inmiddels, maar het zijn er minstens tien haha).

slaapkamer-kerst-hmStarry nights: grijs, zilver & zwart

Hou je wel van je van donkere kleuren als grijs en zwart? Ook dan kun je bij H&M Home terecht voor Kerst 2016. Ik vind het dekbedovertrek op de foto’s hieronder bijvoorbeeld echt een beauty. En de combinatie van grijs met oud-roze (de bank) blijft een winnaar, vind je ook niet?

Christmas Magic: kerstspulletjes voor kinderen van H&M Home

Speciaal voor de kinderen is er ook weer een hoop leuks op het gebied van Kerst. Zoals het schort en de bakmuts op de foto hieronder. En die super lieve rode Christmas stocking met witte sterretjes (€9,99). En wat dacht je van het lieve kerstdekbedovertrek en de schattige kussens? Ook de stoffen adventskalender (€17,99) vind ik erg geslaagd. Ik heb er zelfs even mee in mijn hand gestaan in de winkel, want wat mij betreft kan die prima ook voor volwassenen gebruikt worden! Hij is er ook nog in een andere kleur.

kerstsok-hm-home

kerst-hmWat vind jij van de H&M kerstcollectie 2016?

En, zat er iets moois voor je bij? Kom jij eigenlijk wel eens bij H&M Home om kerstspulletjes te shoppen? Mocht je geen vestiging in de buurt hebben, kun je ook altijd online in de webshop rondneuzen en daar je favoriete producten bestellen. Deze blog zal ik natuurlijk de komende tijd aanvullen met meer beeldmateriaal en informatie als en zodra het beschikbaar komt!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. Oehhh. gezellig al dat kerstrood! Sinds een tijdje heb ik ook H&M ontdekt (al nieuwe mint- en donkergroene kussenhoezen daar gekocht), dus…zullen er wel rode kussenhoezen door mij ingekocht worden en wat al niet meer, grinnik.