Kerstcollectie Xenos: 3 betaalbare kersttrends

4

De kerstcollectie van Xenos hangt weer in de winkels! En zoals altijd is het een uitgebreide collectie vol betaalbare decoraties en versieringen. In deze blog vertel ik je graag wat meer over de kleurthema’s, stijlen en kerstornamenten die dit jaar bij de Xenos-vestigingen te vinden zijn.

Going Nordic

De eerste kersttrend van Xenos is lekker traditioneel, maar dan met een Scandinavische twist. In de Going Nordic-lijn vind je traditionele kerstversieringen, zoals sneeuwpoppen, kerstmannen, kerstballen en grappige hangers. Natuurlijk in de klassieke kerstkleuren rood, wit en groen. Als je het combineert met licht houten ornamenten maak je deze trend wat frisser en moderner, en typisch Scandinavisch dus.

463491-465470_21_sfeeropname_kersthangersA Lovely Forest Walk

Al een aantal jaren heeft Xenos veel houten kerstdecoraties in haar assortiment. Ook dit jaar kun je je hart ophalen in de woonwinkel als je van hout houdt. Dit thema is bijzonder goed te combineren met kerstballen en ornamenten in de kleuren wit, brons en koper (en ook het goud van trend nummer drie trouwens). Dat geeft een warm en natuurlijk effect!

462119_21_sfeeropname_kerstboom_houtBij een boswandeling horen natuurlijk ook diertjes uit het bos. Binnen deze kersttrend van Xenos vind je daarom ook ornamenten in de vorm van typische bosbeestjes, zoals uilen en eekhoorntjes.

464_21_sfeeropname_kersthangersSprinkle some gold

Waar de voorgaande jaren koper en roségoud helemaal hot waren in onze interieurs en kerstbomen, gaan we nu weer terug naar gewoon goud. En dan vooral in de combinatie met winters wit. De kerstcollectie van Xenos voor 2016 bevat onder andere wit-gouden ballen die je tegemoet schitteren. Maar ook doorzichtig glazen ballen gevuld met gouden glitter of confetti!

4646_21_sfeeropname_kerstballen_2Deze kersttrend is glamourous, luxueus en chique. De ornamenten binnen deze stijl zijn verder mooi te combineren met de theelichthouders, vaasjes en andere woondecoraties in goud en wit uit de collectie van Xenos.

Kerst bij Xenos 2016

De nieuwe kerstcollectie van Xenos is vanaf nu te vinden in alle vestigingen en natuurlijk ook in de webshop. En, heb je nog iets moois gezien? Ik ben erg benieuwd van welke van deze betaalbare kersttrends van Xenos jouw hart sneller gaat kloppen. Is het de traditionele stijl met een Scandinavische twist? Is het de fijne boswandeling met lieve bosdiertjes of ga je gewoonweg voor goud? Laat het weten in een reactie hieronder!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties