Kerstshow Intratuin Halsteren: een warm winterwonderland!

3

Samenwerking – Bij Intratuin Halsteren, de grootste Intratuin van Nederland, kijk je je ogen uit… Al direct bij aankomst heb je het gevoel dat het kerst is: grote besneeuwde bomen, het geluid van de knisperende vuurkorven en de geur van warme glühwein. Terwijl alles wit besneeuwd is, voel je de warmte en gezelligheid van Kerstmis. Kijk mee!

Beste kerstshow van Nederland

De kerstshow van Intratuin Halsteren is ook dit jaar weer genomineerd voor de ‘beste kerstshow van Nederland’. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Lees snel verder en oordeel zelf. Vind jij dat Intratuin Halsteren deze titel dit jaar weer verdient? Breng dan hier je stem uit.

Dit jaar bestaat de kerstshow uit maar liefst 5 verschillende thema’s en is er voor ieder wat wils. De show is lekker ruim opgezet en overzichtelijk. Wat is jouw favoriete thema?

Op de ijzige gletsjer

In deze omgeving van sneeuw en ijs transformeren we ons huis in een gezellige schuilplaats tegen kou en gure wind. Wit-tinten en pastels staan in deze trend centaal. Sneeuwuilen, ijskristallen en sneeuwvlokken zie je hier veelvoudig in terugkomen.

op-de-ijzige-gletsjer-1op-de-ijzige-gletsjerDoor het mystieke bos

Ruige landschappen en mistige bossen. In dit thema zie je veel invloeden uit de natuur terug, in combinatie met een Scandinavische twist. Natuurlijke materialen zoals hout, steen, wol, veren en (nep)vachten domineren deze trend. Alles is hier puur natuur.

door-het-mystieke-bos-1door-het-mystieke-bosIn de oude fabriek

Een stoere kerst met ruwe materialen zonder poespas. Hou jij hiervan? Dan is dit thema helemaal jouw ding. Hier vind je veel ruwe materialen zoals metaal, leer, beton en natuurlijk de trendy kleur koper.

in-de-oude-fabriek-1in-de-oude-fabriekRomantische roze dromen

Roze in alle tinten en materialen vertegenwoordigen dit thema. Romantische materialen zoals veren, kant, parels en glitterstenen kunnen hier niet ontbreken. Decoratie met veel details.. gemaakt met liefde!

romantische-roze-dromen-1romantische-roze-dromenThee drinken met oma

De open haard knispert en de rijkelijk versierde kerstboom fonkelt je tegemoet. In deze trend zie je heel veel traditionele kerstdecoraties. De belangrijkste kleuren zijn kerstrood, sneeuwwit, goud en kerstboomgroen. Met deze trend krijg je het echte authentieke en nostalgische kerstgevoel.

theedrinken-met-oma-1 theedrinken-met-omaKerstuitje voor het hele gezin

De kinderen worden bij Intratuin Halsteren zeker niet vergeten. Een indrukwekkende entree, pratende kabouters, nostalgische carrousel, rijdend jungle-treintje, miniatuurdorpen, bewegende ijsberen, de speeltuin bij het restaurant en nog veel meer zorgen ervoor dat Intratuin Halsteren ook voor de kinderen erg leuk is! Terwijl je zelf lekker kan winkelen en inspiratie op kan doen, vermaken de kinderen zich ook uitstekend bij alle activiteiten verdeeld over de winkelroute.

kinderen-1 kinderen-2Restaurant

In het grootse restaurant ben je op elk moment van de dag van harte welkom! Of je nu zin hebt in een speciale koffie, verse lunch of uitgebreid 3-gangen menu, de mogelijkheden zijn eindeloos. Alle producten worden elke dag vers bereid in eigen keuken en aangepast aan het seizoen. De kinderen kunnen hier smullen van een speciale kidsbox of vers gemaakte poffertjes/pannenkoek. Laat ze daarna even lekker uitrazen in de naastgelegen speeltuin.

restaurantOpeningstijden kerstshow Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren is te vinden op het adres Halsterseweg 65a te Halsteren. Elke zondag is de winkel geopend van 11.00 – 17.00 uur (m.u.v. 2e kerstdag). Elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. Van 5 t/m 9 december zijn er extra koopavonden tot 21.00 uur

Volg Intratuin Halsteren op Facebook om nog meer kerstinspiratie op te doen! Kijk voor meer informatie op www.intratuinhalsteren.nl.

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties

  1. Veel van verwacht, maar ik vond het helaas erg tegenvallen. De foto’s zien er mooi uit, maar we waren er zo doorheen gelopen. We waren er al op 1 november, misschien dat er daarom nog geen Kerstmuziek was? Heel jammer, zo ontbreekt er toch echt een belangrijk onderdeel van een Kerstshow. Een van de verkopers was helemaal trots op de carrousel als onderdeel van de Kerstshow. Sorry, maar dat hoort er voor mij toch echt niet bij.