50+ ideeën voor kerstsfeer in iedere ruimte van je huis

1

Van landelijk tot modern. Van traditioneel rood tot strak zwart en wit. Van de woonkamer tot de gang en van de slaapkamer tot het balkon. Eigenlijk is deze blog niets minder dan een excuus om een hele serie prachtige kerstfoto’s met je te delen. Afbeeldingen van allerlei ruimtes in huis die prachtig versierd zijn. Om lekker in de kerstmood te komen en even weg te dromen. Lees en kijk je mee?

Kerstsfeer op de voordeur en in de gang

The prettiest sight to see, is the holly that will be on your own front door! Ken je die zin? Hij komt natuurlijk uit het kerstliedje ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’. Eén van mijn favoriete kerstnummers. De entree van je huis is waar het allemaal begint. Waar je een warm winters welkom kunt geven aan mensen die je ontvangt. We beginnen deze blog vol prachtige sfeerfoto’s in kerststijl daarom natuurlijk bij de voordeur en de gang. Versieren jullie die eigenlijk?

Prachtige kersthuiskamers in allerlei kleuren

De meeste mooie sfeerfoto’s die ik heb gevonden zijn van de huiskamer, het hart van het huis. Prachtig gedecoreerde kerstbomen, kerstkussens op de bank, één en al gezelligheid. Zowel in landelijke sferen, romantische stijl of juist super strak en modern. Welke stijl heeft jouw voorkeur? We beginnen met klassiek kerstrood.

Van klassieke kerstinterieurs gaan we naar landelijk en romantisch. Lieflijke pasteltintjes en lekker veel wit domineren het kleurenpalet voor deze kerstige woonkamers.

Meer een liefhebber van Scandinavisch, strak en zwart/wit in je interieur? Dan zijn onderstaande foto’s wellicht een inspiratiebron! Als je met je muis boven de foto’s blijft hangen vind je trouwens de bron, met een handig linkje. De producten op de foto komen ook allemaal van dat specifieke merk vandaan! En als je op de foto klikt, dan krijg je een grotere weergave.

Eethoek

Eten niet vergeten! Ik heb al diverse blogs geschreven vol sfeerfoto’s, tips en ideetjes voor het feestelijk dekken van de kersttafel (bekijk ze hier), maar natuurlijk konden ze ook in deze blog niet ontbreken.

Slaapkamer

Vergeet vooral je slaapkamer niet! Ook die hoort een kerstmake-over te krijgen. Vooral voor de kinderslaapkamers zijn zulke leuke producten verkrijgbaar. O.a. van H&M Home, maar ook bij minder bekende Britse merken. Ik heb hieronder wat foto’s ter inspiratie verzameld!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de oprichtster van Christmaholic. Ze is gek op Kerst, december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic.nl.

1 reactie

Reageer!