WIN! Sprankelende deurkerstboom van Fairybell (3x)

314

Wil je de voordeur van je huis op een originele manier decoreren voor Kerst? Of heb je geen plek in huis voor een échte kerstboom, maar wel een deur over? Dan biedt de deurkerstboom van Fairybell uitkomst! En het leuke is: ik mag er deze week 3 weggeven. Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt.

Fairybell: feestelijk verlichte kerstboomvormen

Fairybell heeft niet alleen een leuke deurkerstboom in haar collectie, maar ook diverse losstaande lichtbomen die je in je tuin of op het balkon kunt zetten. De Fairybell kerstboomvormen zijn zo ontworpen dat zelfs de grootste modellen binnen 30 minuten staan. Super handig dus!
01-fairybell-960De bomen zijn voorzien van energiezuinige ledverlichting en gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat ze jaren mee gaan en in weer en wind buiten kunnen staan. Er zijn 16 verschillende modellen, variërend van een platte versie voor aan de deur, verschillende 3D-modellen met een grondpin tot een aantal grotere (6-10 meter) voor in een vlaggenmast. De verlichte kerstboomvormen zijn allemaal verkrijgbaar via de webshop van Fairybell, maar ze liggen ook bij diverse tuincentra zoals de Intratuin.

Wat kun je precies winnen?

Ik mag drie exemplaren van de 1D-deurkerstboom t.w.v. €49,95 weggeven aan jullie – mijn lieftallige lezers. De platte lichtjeskerstboom is dankzij de meegeleverde elastieken en handige band eenvoudig aan de meeste deuren te bevestigen. Je hebt wel aan de binnenzijde (in huis dus) een stroompunt nodig, want de kerstboom werkt niet op batterijen.

1d210-120In de doos vind je een handleiding die uitlegt dat je de boom binnen 5 minuten op de deur kunt bevestigen. Mijn vriend en ik kwamen er helaas niet uit op basis van de plaatjes en uitleg in de handleiding (kan ook aan onze onhandigheid liggen haha). Maar gelukkig vonden we via YouTube deze super duidelijke instructievideo. Toen was het zo gepiept!

Zoals je kunt zien ziet de deurkerstboom er ook supergezellig uit in huis op een binnendeur. Ik denk wel dat het op de witte deur mooier zou zijn als de banden en snoeren wit waren geweest. Maar aan de andere kant geeft dit ook wel weer een super leuk contrast, vind je ook niet?

Hoe maak je kans op zo’n sprankelende deurkerstboom?

Om kans te maken op één van de drie Fairybell deurkerstbomen t.w.v. €49,95 laat je hieronder een reactie achter! Vertel me waar jij de deurkerstboom zou ophangen in huis. Op de voordeur? Of misschien de achterdeur? Of toch een deur in huis? Als je wil mag je bij je reactie zelfs een foto uploaden van de plek in huis die deze deurkerstboom mag gaan opsieren, mocht jij hem winnen!

deurkerstboom-fairybellDeze winactie loopt van 30 november t/m 7 december 2016. Laat uiterlijk 7 december 2016 hieronder een reactie achter om mee te dingen! Op deze winacties zijn vanzelfsprekend weer onze spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in Nederland of België moet wonen om kans te maken en minimaal 18 jaar oud moet zijn! De winnaars ontvangen via e-mail bericht.

WINNAARS! De winnaars van deze winactie zijn geworden: Heleen van der Velde, Anouk (achternaam onbekend) en Sandra (achternaam onbekend). De winnaars hebben inmiddels via e-mail bericht gehad.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

314 reacties

 1. Sprankelend en mijn dochter is 25 december jarig en zou deze deurkerstboom van Fairybell graag aan haar deur zien hangen om de gasten te verwelkomen!

  • Super leuk, alles is hier alweer in Kerstsfeer. De zolder is weer leeg maar er is altijd nig plek voor iets nieuws en vooral zo leuk als de deur kerstboom van Fairybell. Ik ding heel graag mee. Succes allemaal!!!

 2. Diana Verdaasdonk op

  de buitenverlichting voor de achtertuin is helaas stuk…. deze boom zou op de achterdeur of schuurdeur weer voor een prachtige sfeer zorgen….. voordeel is dat ook de buren er dan van kunnen genieten.

 3. Super origineel!

  Ik zou deze lichtjesboom bij mijn vader in huis bevestigen. Pap is erg ziek en kan eigenlijk alleen maar op de bank (of in bed) liggen en wil dit jaar dan ook geen kerstboom, het lijkt me fijn om hem toch de gezelligheid van een boom te kunnen geven. Zijn laatste kerst moet natuurlijk niet onopgemerkt aan hem voorbij gaan, daar zorgen we natuurlijk al voor maar dit zou een fijne extra zijn!

  Liefs

 4. Chantal Tamming op

  Jaa super!!
  Ik zou hem graag bij ons op de poort willen hangen. Wordt een donkere plek toch nog super mooi!
  Of…nee.. misschien toch in de hal.. op de deur naar de woonkamer? Of op dezelfde deur IN de woonkamer? Aaahhhdat wordt nog een lastige keuze..

 5. Chantal Tamming op

  Jaa super!!
  Ik zou hem graag bij ons op de poort willen hangen. Wordt een donkere plek toch nog super mooi!
  Of…nee.. misschien toch in de hal.. op de deur naar de woonkamer? Of op dezelfde deur IN de woonkamer? Aaahhh dat wordt nog een lastige keuze..

 6. Annelies Hoekstra op

  Zou super zijn op onze voordeur in ons nieuwe huis, waar we hopelijk voor de kerst nog intrekken! Door de verhuizing weinig kerstsfeer daar, maar dit zou echt top zijn!

 7. Nieske Visser op

  Zo’n Fairybell deurkerstboom van lichtjes hou je niet voor jezelf, die moet je met zo veel mogelijk mensen delen! Ik zou dat zo doen:
  Het kleine Gelderse stadje waar ik woon viert elk jaar een groots kerstfeest. Iedereen haalt daarbij alles uit de kast voor een goede sfeer: in het hart van de stad branden vuurkorven en kaarsen i.p.v. de elektrische (straat)verlichting. De kerken hebben de deuren open en binnen kan het publiek luisteren naar talloze koren. De kerstmarkt met o.m. charitatieve clubs als Unicef of Amnesty International slingert zich door de straten. In de kramen worden allerlei lekkere, creatieve dingen voor de kerst aangeboden. Talloze rondlopende orkesten verhogen de sfeer nog meer. Duizenden mensen genieten van dit geheel!
  Ik zou de te winnen lichtjeskerstboom op deze avond ophangen op de glazen wand van de in donker gehulde entree van onze kerk: midden in de stad, naast de markt. Hoe veel mensen zouden dan kunnen genieten van die lichtjes!

 8. Super leuk, alles is hier alweer in Kerstsfeer. De zolder is helemaal leeg maar er is altijd nog plek voor iets nieuws en vooral zo leuk als de deurkerstboom van Fairybell. Ik ding heel graag mee. Succes allemaal!!!

 9. Die staat vast prachtig aan de binnenkant van de staldeur.
  Hebben we ook wat kerstsfeer op stal voor al onze dames.
  Leuke actie weer. Alvast fijne kerstdagen

 10. Krijg eerste kerstdag de hele schoonfamilie op bezoek. Kan ik ze een warm welkom heten met zo´n mooie kerstboom op de voordeur!

 11. Wij zijn volop aan het verhuizen en de kerst verlichting zit dus nog in gepakt! Wat erg jammer is, deze licht kerstboom zou perfect zijn om toch een beetje een kerst sfeertje erin te brengen!

 12. Nog net op tijd hoop ik!! Hij is echt geweldig om de voorkant van me huis in kerstsferen te maken.
  Vooral omdat ik geen stopcontact heb in de buurt van me voortuin en dit een super leuk alternatief is!!

 13. Dag Kerstman ,
  HEB ZO GENOTEN VAN ALLE PRACHTIGE IDEEEN , maar het ontbreekt mij zoals zovele aan tijd & financiën om van alles aan te schaffen , Ik kan van alles op schrijven om deze schitterende deur boom te winnen maar Het Is heel Simpel Ik vind hem /het “Gewoon “mooi ! e Fantastisch en het zou licht in de “Duisternis” geven . Wens iedereen ‘n Prachtige en liefdevolle Kerstdagen toe , en mocht ik hem niet winnen . Voor de winnaar Veel plezier gewenst

 14. sandy van hengel op

  Ik zou hem op de binnendeur hangen die naar de tuin gaat. Altijd vrolijk het huis verlaten en met een blij gevoel weer naar binnen..

 15. Carolien Schilder op

  wat zou ik blij zijn met zo’n feestelijke deur. het geeft me het gevoel dat er weer lichtpuntjes zijn in het leven.

 16. Omdat ik bijna hele dagen op bed lig, zou ik deze op de deur maken waar ik op kijk, daar zou ik er super van genieten. Meer dan van op mijn buiten duer, die zei ik zelf amper en al staat het super leuk, je wilt zelf toch ook genieten van zo’n leuke boom en met de donkere dagen voor kerst én met kerst kun je geen lichtjes genoeg in huis hebben.

 17. Ja ik zou graag een kans willen maken op deze deur kerestboom zou geweldig zijn voor ons nieuwe huisje.
  We hebben een prachtige oude dijkwoning van 1930 pas gekocht en dit zou de entre toch wel heel feestelijk maken in deze donkere dagen.