Leuke kerstkleding voor baby’tjes en kinderen

1

De kinderafdeling van menig kinderkledingwinkel puilt dit seizoen uit van de schattige kerstpakjes. Ik heb zelf geen kinderen, maar als ik ze had dan zou ik echt helemaal los gaan op schattige foute kersttruien, lieve kruippakjes, rompertjes voor Baby’s Eerste Kerst en ga zo maar door. De leukste nieuwe kerstkleding voor kinderen en baby’s heb ik in deze blog voor je verzameld.

Not on the High Street

Zoals dat met veel dingen is als het om Kerst gaat, weten de Britse winkels heel goed hoe je leuke kerstkinderkleding maakt. Not on the High Street is zo’n merk. Je vindt hier badjasjes, rompertjes, kerstsokjes en nog veel meer kerstkleding voor baby’tjes. Het leuke is: veel van deze kleding kun je op de website personaliseren. Je kunt er de naam van je eigen (klein)kind of het kindje aan wie je dit cadeau wil geven in laten borduren of op laten drukken. Hoe bijzonder is dat?

Mothercare kerstkleding voor baby’s en kinderen

Deze Britse winkel is zo leuk! Toen we vorig jaar in Londen waren zijn we er even naar binnen gegaan, omdat de pakjes zo schattig zijn. Mothercare verkoopt vanalles. Van feestelijke kerstkleding voor je kinderen tot lieve pyjama’s en kruippakjes met winterse prints en kerstige looks. De webwinkel verzendt producten naar Nederland, maar het is niet goedkoop (ongeveer 10 pond plus toeslag als je een zwaar pakket hebt). Ik kan je dus vooral aanraden om er eens naar toe te gaan als je in Engeland bent!

Chique kerstkleding voor kinderen

Kijk nou hoe leuk! Supermooie kerstjurkjes voor de meiden en die stoere feestpakjes voor kleine jongetjes dan!? Ik vind vooral die smoking voor baby’s fantastisch.

Kerstpyjama’s voor kinderen

Het enige wat ik kan zeggen als ik naar de kerstpyjama’s voor kinderen op de foto’s hieronder kijk, is: waarom maken ze dit niet voor volwassenen? Nee echt! Ik wil ook zo’n kerstpyjama.

Schattige winterse & kerst-kinderkleding

But wait, there’s more! Ik heb nog een paar prachtige foto’s gevonden van spulletjes uit de Mothercare kerstcollectie. Zoals lieve rompertjes (die met de strik op de buik, zo cute!). Maar ook kerstmanpakjes en leuke kerstleggings voor kids horen erbij.

H&M kerstkleding voor kinderen

Gelukkig hebben we ook in Nederland winkels waar je leuke kerstkleding voor je kleine kunt scoren. Zoals de H&M! Hieronder vind je zowel lieve kerstjurkjes als stoere kerstshirts. En zowel kerstvrouwpakjes en glitterende rokken als een supervette kerstbroek voor jongens!

Kerstkleding voor meisjes

Kerstkleding voor jongens

Waar koop jij de kerstkleren voor jouw kinderen?

Verder kan ik je aanraden om ook eens bij de Primark, de HEMA en de C&A te gaan kijken. Ik kon daar geen mooie persfoto’s van vinden, maar in de rekken in de winkels heb ik superleuke dingen gezien. Ook de Wehkamp en Bijenkorf hebben prachtige feestkleding voor kinderen. Neus daar dus zeker eens rond! Waar koop jij de kerstkleding voor jouw kinderen? Of dragen ze met Kerstmis geen bijzondere kleding? Ik ben benieuwd, tips mag je zeker met ons delen in de reacties.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie