De leukste kersthoesjes voor je smartphone

0

Sinds ik een kersthoesje voor mijn telefoon heb, wil ik echt niet meer zonder. Ik vind het zo’n leuke kerstversiering, die eigenlijk niet mag ontbreken als je een echte Christmaholic bent. Ik overweeg stiekem om het hoesje het hele jaar op mijn telefoon te laten zitten, zo blij word ik ervan! Wat mij betreft is het daarom ook de perfecte cadeautip voor alle mensen met een telefoon (en dat is iedereen dus haha!).

Winterse printjes voor je iPhone of Samsung

Wist je dat er veel verschillende kersthoesjes te koop zijn? Ik ben eens op zoek gegaan naar de leukste, mafste en mooiste hoesjes waarmee je je iPhone, Samsung of andere smartphone in kerstsferen hult. Hopelijk inspireren de voorbeelden hieronder! Kersthoesjes.nl is een site waar je echt alleen maar smartphone covers in kerststijl kunt vinden. Alle hoesjes zijn geschikt voor de iPhone, waaronder de nieuwste iPhone 7, en voor alle Samsung-modellen. Op kersthoesjes.nl vind je onder andere hoesjes met winterse en kerstige patroontjes, zoals op de foto’s hieronder.

Chique & gekke kersthoesjes

Verder kwam ik op dezelfde site chique kersthoesjes tegen en smartphone covers met een hele maffe opdruk, zoals die van de pug met kerstmuts. Geweldig voor als je zelf zo’n hondje hebt. De meeste hoesjes kosten €14,95 en het maakt niet uit welk model je hebt (de prijs is hetzelfde voor een iPhone 4 of een iPhone 7). Ook fijn: ze worden binnen 24 uur verzonden, dus je hebt je ze lekker snel in huis.

Grote kerstillustraties

Op Fruugo.nl kun je ook allerlei feestelijke smartphonehoesjes vinden. Hier zie je vooral grote afbeeldingen en eenvoudige illustraties. Van de kerstman bijvoorbeeld, of een sneeuwpop of gingerbread man. Ook grote kerstballen, kaarsen en kerstbomen heb ik als print voorbij zien komen.

Een tip: als je op deze site een kersthoesje zoekt, vul dan in het zoekveld het model van je telefoon in samen met het woord kerst. Je krijgt dan gelijk een overzicht van alle geschikte covers. Check nog wel even of het model helemaal klopt (ze hebben allemaal een andere maat) voordat je de bestelling doet.

Vrolijke kerstpatroontjes

Op dezelfde site vond ik ook hoesjes met echte kerstpatroontjes, zoals de illustraties in de vorm van een kerstbal hieronder. Het hoesje op de foto rechtsonder heeft mijn zusje voor haar iPhone (zie de foto boven deze blog). Super lief toch? En het leuke is: zo’n cover kun je makkelijk de hele winter nog gebruiken. De prijzen van de hoesjes op Fruugo.nl verschillen nogal, ik zag hoesjes voor €7,95 maar ook exemplaren die bijvoorbeeld €16,95 kosten.

Zelf je eigen kersthoesje maken

Tot slot kun je natuurlijk ook zelf een kerstig hoesje maken, bijvoorbeeld met een leuke kerstfoto van je kinderen of je hele gezin. Of gewoon een ander mooi kerstplaatje dat je graag bekijkt, een winters landschap bijvoorbeeld of een foto van de kerstboom van dit jaar. Of gewoon een mooie kerstquote die je vrolijk maakt. Dit soort hoesjes maak jezelf op GoCustomized.nl.

oh-deer-telefoonJe kiest je model, het soort hoesje dat je wil maken en vervolgens upload je de afbeelding of kies je een bestaande afbeelding. Het goedkoopste hoesje op deze site kost €14,95, maar er zijn ook luxere exemplaren. Bovenstaand hoesje heb ik op deze site gemaakt!

Ga jij ook een kersthoesje maken?

Heb jij eigenlijk al zo’n feestelijke decoratie voor je smartphone? Heb je wellicht een leuke gespot? Of ken je misschien nog een andere site waar je toffe kersthoesjes kunt bestellen? Ik hoor het weer heel graag hieronder in de reacties!

Dit artikel is in samenwerking met T-Mobile tot stand gekomen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!