Foute kersttrui: 5 tips om je kerstoutfit helemaal af te maken

3

Samenwerking – Natuurlijk is zo’n super foute (of gewoon schattige) kersttrui van zichzelf al hartstikke leuk. Maar wil je echt de blits maken tijdens die foute-kersttruien-hardloopwedstrijd of bij de kerstborrel op het werk, dan kun je natuurlijk nog een stapje verder gaan. In deze blog vind je 5 tips om je foute kerstoutfit mét kersttrui helemaal af te maken.

Tip #1. Kies de juiste kersttrui

Het begint natuurlijk allemaal bij het kiezen van de juiste kersttrui. Op kersttrui.com vind je een grote selectie aan ugly christmas sweaters voor dames, heren en kinderen. Hieronder zie je een paar foto’s van exemplaren die je in de webshop kunt scoren, maar het aanbod is nog veel groter!

Denk goed na over welke trui het beste matcht met de andere accessoires en kledingstukken die je wil gaan dragen. Of kies er juist eentje uit die grandioos vloekt bij wat je verder aantrekt. Dan wordt het echt fouter dan fout!

Tip #2. Foute kerstsokken of kerstlegging

Trui geregeld? Check! Dan gaan we door naar stap 2. Je kunt je kersttrui natuurlijk dragen op een spijkerbroek, maar een rokje met daaronder een lekker foute kerstlegging maakt het nog veel kerstiger. En als je helemaal durft, laat je dat rokje zelfs thuis. Nog fouter! Je zou ook een paar foute kerstsokken kunnen dragen en die over je broek trekken, zodat ze lekker goed zichtbaar zijn.

Tip #3. Zet een fout kersthoofddeksel op

Dare to take it one step further? Dan is je hoofd aan de beurt! De eenvoudigste manier om je hoofd in foute-kerstsferen te hullen, is een kerstmuts opzetten. Maar winkels als de Primark en de Claires hebben nog veel meer andere leuke accessoires voor op je hoofd.

Ook zijn er natuurlijk grappige kerstbrillen en andere vrolijkheden voor op je neus te koop, zie de foto van mijn zusje Astrid hieronder. Go nuts, go crazy!

Tip #4. Sieraden en andere kerstaccessoires

Wat mij betreft ben je er dan nog steeds niet hoor. Als vrouw kun je nog all out gaan met kerstoorbellen in je oren. En wat dacht je van een ketting of een armband in kerststijl? Daarvoor kun je ook weer terecht bij winkels als Claires, H&M en Primark. Als man kun je je outfit afmaken met een heuse kerststropdas zoals op de foto’s hieronder!

Tip #5. Light it up!

Last but not least: wat is een foute kerstoufit nou zonder kerstlampjes? Je kunt tegenwoordig overal wel kerstlampjes op batterijen scoren. Bij de Action heb je zelfs gekleurde knipperende lampjes voor een paar euro. Hang ze om je nek of wikkel ze om je taille of hoofddeksel: succes gegarandeerd! Op de foto’s hieronder zie je mij en twee vrienden tijdens mijn 30ste verjaardagsfeestje vorig jaar. Die was – uiteraard – in Foute Kerststijl!

Steel de show in je foute kerstoutfit

Volg jij deze tips, dan weet ik het zeker: je gaat de show stelen tijdens die gezellige winter-bbq, aan het kerstdiner bij je schoonouders, tijdens de kerstborrel op het werk of misschien wel op stap met je beste vrienden. Heb je zelf nog een superleuke tip om je foute kerstoutfit helemaal af te maken? Deel hem dan hieronder in een reactie! Natuurlijk het allerliefste met een fotootje erbij, zodat we precies kunnen zien wat je bedoelt. Ik ben benieuwd!

Dit artikel is in samenwerking met Kersttrui.com geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties