Rivièra Maison herfstcollectie: 3 nieuwe stijlthema’s

1

De herfst komt eraan! Voor sommige mensen is het altijd even slikken, maar voor de échte Christmaholic betekent het dat de leukste tijd van het jaar aanbreekt. En natuurlijk begin je dan met het in herfstsferen brengen van je interieur. De foto’s van de Rivièra Maison herfstcollectie gebruik ik ieder jaar weer om inspiratie op te doen. Zo ook in 2017!

Najaarscollectie Rivièra Maison 2017

Deze herfst komt Rivièra Maison met drie volledig nieuwe themacollecties. Daarin vinden we niet alleen prachtige woonaccessoires, zoals kussens, throws, votives en servies. Maar ook grotere stukken zoals banken, tafels en lampen. Benieuwd naar de nieuwe herfstthema’s voor 2017? Lees dan gauw verder!

Rezidenza: chique Italiaanse glamour

Milaan is één van de meest toonaangevende modehoofdsteden ter wereld en staat synoniem voor exclusiviteit en elegantie. In de straten van deze stad is de ‘bella figura’ erg belangrijk. Een prachtige uitstraling en een onberispelijk voorkomen is essentieel, op elk moment van de dag.

De chique en stedelijke levensstijl van de Milanezen was de inspiratiebron voor deze themacollectie. Luxe textiel met kasjmier-look en kussens van zacht fluweel en wol. Sierlijke vederaccenten in de vorm van prints en fijne borduursels geven de nodige klasse aan deze najaarscollectie van Rivièra Maison voor 2017.

De belangrijkste kleuren zijn zachte crèmetinten en wit, gecombineerd met allerlei soorten grijs. Chique windlichten maken het geheel af. Deze stijl is chique, tijdloos en elegant.

Amsterdam Loft: stoer & stijlvol

Heel anders dan het zachte en elegante Rezidenza is de Amsterdam Loft-lijn. Het is een stijlvolle themacollectie met een rauw en stoer randje. De combinatie van het bekende landelijke met het stoere industriële dat overal zo populair is, maakt deze collectie erg vernieuwend voor Riviera Maison.

De casual Amsterdam Loft stijl bestaat uit stoere materialen als stevig geweven katoen in prachtige kleuren. Blauwgrijstinten voeren de boventoon.

Primrose Hill: Engeland in de 60’s

Via Milaan en Amsterdam eindigen we deze reis door de herfstcollectie van Rivièra Maison in Groot-Brittannië. Primrose ligt tussen Regent’s Park en Camden in Londen. Het heeft de charme van een idyllisch dorpje en ademt de Britse charme en karakter.

In deze laatste themacollectie zien we de 60’s terug! Qua kleuren valt vooral het oranje erg op. Het is een lijn vol bijzondere prints verwerkt in mooie, doorgestikte stoffen zoals velvet. En afgewerkt met rib-details of een bloemenpiping. Het geheel is landelijk, warm en eclectisch.

Wat vind jij van de herfstcollectie Rivièra Maison 2017?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe spulletjes vinden. Zit er iets voor je bij? Ook hoor ik graag welke van de drie collecties jou het meest aanspreekt. Zelf zou ik voor een combinatie van Amsterdam Loft en Rezidenza gaan. Het zachte en landelijke van Milaan met het stoere uit Amsterdam.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie