Bloomingville: kerstdecoraties, feestelijk servies & prachtig inpakpapier

9

“Christmas is when the magic happens!” Het zijn de eerste woorden van het Deense woonmerk Bloomingville in de kerstbrochure voor 2017. Om het dan ook maar in het Engels te zeggen: “I could’t agree more!” Kerst is absoluut de tijd van magie, van nostalgie en van vooral heel veel genieten. In deze blog lees je wat de Bloomingville kerstcollectie 2017 op dat vlak voor ons in petto heeft.

Bloomingville Kerstcollectie 2017

Sinds een paar jaar laat ik hier op Christmaholic de kerstspulletjes van Bloomingville zien. Zoals je van een Scandinavisch woonmerk kunt verwachten, is de kerstcollectie strak, eenvoudig en simplistisch. Toch zit er ook verrassend veel charme en elegantie in!

De kersttafel dekken: Bloomingville kerstserviezen

Ben je op zoek naar een mooi servies om de kersttafel mee te dekken? Dan zou ik zeker een kijkje gaan nemen in het assortiment van Bloomingville. Het merk voert diverse lijnen en stijlen kerstservies. Zeker als je van geïllustreerd kerstservies houdt, zit je goed bij dit ‘nordic’ merk.

Zo is er een lijn met een dennenappel in de hoofdrol en zijn er bordjes, bekers en schaaltjes met hertjes en rendieren erop. Vorig jaar introduceerde Bloomingville de serviesset met de ‘gehaakte kruissteek’, ook die is nog steeds volop verkrijgbaar. De illustraties op dit servies lijken als het ware ‘gehaakte’ symbolen.

Hou je meer van woorden en quotes? Ook dan is er een servieslijn naar jouw smaak. De theepot met ‘Let it snow’ op de foto hieronder erop vind ik persoonlijk bijvoorbeeld erg tof. En zie je die tulbandcake? Hoe schattig is dat kleine taartplateautje met een kurken voet?!

Traditioneel kerstservies van Bloomingville: rood & wit

En uiteraard komen ook de liefhebbers van traditioneel kerstrood aan hun trekken bij dit Scandinavische woonmerk. Rood-wit blijft een stukje nostalgie oproepen en zal altijd mooi staan op de kersttafel. Erg gecharmeerd ben ik van de rood-witte potten met houten deksels om je (zelfgebakken) kerstkoekjes en andere lekkernijen in te bewaren.

Het is bijna niet te geloven, maar er is nog veel meer! Hout, goud, spikkels en glitters. Laat je inspireren door de foto’s hieronder. De nordic christmas liefhebber in mij geniet er in ieder geval volop van…

Nordic Christmas: minimalistische kerstdecoraties

Natuurlijk is er meer dan alleen servies. Hieronder vind je een paar prachtige plaatjes van de kerstornamenten die Bloomingville dit jaar verkoopt. Stuk voor stuk eenvoudig en minimalistisch, maar ook super feestelijk en elegant. Het is maar een kleine greep uit het totale assortiment, maar je krijgt al wel een beetje een indruk.

Bloomingville kerst 2017 Cadeautjes inpakken met papier & labels van Bloomingville

Iedereen die deze blog al wat langer volgt, weet dat ik gek ben op kadootjes inpakken. En laat Bloomingville dit jaar nou extra veel hebben ingezet op papieren decoraties en inpakspulletjes! Halleluja.

Cadeaudoosjes, inpakpapier, labels (van hout!) en nog veel meer moois is er verkrijgbaar. De papieren zakken met ‘Ho, ho, ho’ erop gaan zeker weten in mijn winkelmandje mee.

Kerstcollectie Bloomingville 2017: wat vind jij ervan?

Zoals altijd is het laatste woord voor jou: wat vind jij van de collectie van Bloomingville voor Kerst 2017? Ben je een liefhebber van de Scandinavische woonstijl en kersttrend? Of hou je niet van het minimalistische? Let me know! Ook ben ik erg benieuwd welk item op de foto’s hierboven jouw favoriet is. Laat het me weten in een reactie hieronder!

Oh, en natuurlijk vraag je je nu af waar al deze spulletjes te koop zullen zijn. Hou daarvoor zeker Wehkamp in de gaten. Daar verkopen ze een groot deel van de Bloomingville kerstcollectie vanaf najaar 2017. Verder vind je hier een overzicht van alle verkooppunten. Vul je woonplaats in, en je krijgt direct te zien waar je kunt gaan rondneuzen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

9 reacties

  1. Prachtig, ben er gek op: rood-wit blijft toch kerst voor mij.Mooie servetten, en het servies met kruissteek.En wat ik eigenlijk zo gaaf vindt aan deze foto’s ea: ik doe er zelf ook stylingtips aan op zoals de vaas enkel gevuld met eucalyptus is toch geweldig.En dat takje in het witte servet met rode rand.Het kleine taartplateautje met een kurken voet, en volgens mij wordt goudkleurig bestek het item van 2017 voor kerst.

    (ga ik nu eindelijk alle andere foto’s in je blog bekijken, yes ik kan het weer zien)

  2. Wauw, ik vind die cocktail – en champagne glazen met gouden stipjes echt geweldig!! Ben benieuwd wat die kosten.. is Bloomingville normaliter een beetje een betaalbaar merk, of niet? (Heb er eigenlijk nog nooit iets van gekocht)
    Hoe dan ook.. ze gaan zeker op mijn verlanglijstje!! (Samen met Rudolphs Kerst Kookboek :-))