De leukste sint- en kerstcadeaus voor vaders

0

Samenwerking – Het is pas september als ik dit schrijf. Toch is het nooit te vroeg om na te denken over de cadeautjes die je dit jaar gaat kopen voor Sinterklaas of Kerst! En al helemaal niet als het voor die belangrijke persoon in je leven is, die eigenlijk nooit weet wat ie wil hebben en zegt dat ie “alles al heeft.” Precies: je vader!

Cadeautjes voor vaders die alles al hebben

In samenwerking met de superleuke webshop Cadeautjes.nl geef ik deze blog een flink aantal Sint- en Kerst kadotips. Stuk voor stuk ideale cadeaus voor vaders die alles al hebben. Ik heb de kado’s opgedeeld in 3 categorieën: eten & drinken, ervaringen en gadgets. Voor iedere papa wat wils, dus.

Kerstcadeaus in de categorie ‘Eten & drinken’

Ik heb nog geen vader ontmoet die niet van lekker eten en drinken houdt. Iedere vader heeft zo wel zijn favoriet. En dat is altijd een goed aanknopingspunt voor een sinterklaascadeau of kerstpresentje. Geef je culinaire vader bijvoorbeeld een starterspakket voor moleculair koken. Heel gaaf!

Ook leuk: een gegraveerd bierglas met zijn naam erop of een speciale wijnkoeler voor witte wijn (waar de ijsklontjes ‘in’ zitten). De krasposter met 99 bieren op de foto hierboven doet het niet alleen goed als kerstcadeau voor je vader, maar ook voor je bierliefhebbende schoonbroer of echtgenoot. En is je pa meer een theedrinker? Dan is het thee-ei in de vorm van een haai echt een topcadeautje!

Geef je vader een belevenis cadeau

Vaders vinden eigenlijk niets leuker dan tijd doorbrengen met jou. Geef je papa daarom eens een leuke ervaring cadeau met Kerst – liefst samen met jou! Dat kan iets heel simpels zijn, zoals samen naar een museum of naar de bioscoop. Maar het mag natuurlijk ook een stukje spannender en stoerder. Zo kun je hem een ritje in een Ferrari cadeau doen of een heuse helikoptervlucht. En wat te denken van een circuitdag op Zandvoort!? Ook een wijnproeverij of high tea behoren tot de mogelijkheden.

Gave gadgets voor papa

Last but not least: de gave gadgets en funny gifts! Is jouw vader stiekem best wel een nerd? Dan zijn deze hebbedingetjes vast een schot in de roos. Hoe stoer is de zelf-roerende mok van Star Wars? Of een muts met ingebouwde led-lamp voor de echte buitenvader. Ik heb er ook een paar cadeaus bijgezet die helemaal aansluiten bij een bepaalde hobby of verzameling; zoals de boekenstandaard in de vorm van grammafoonplaten en de afstandsbediening in de vorm van een voetbal.

Zo, dat waren heel wat cadeaus voor papa’s. Nog meer inspiratie nodig? Lees dan dit artikel met 10 tips voor fijne kerstcadeaus waar je je papa of schoonvader erg happy mee maakt. Wat ga jij je vader geven dit jaar met Kerst?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo