Ben jij een echte Christmaholic? Doe de Test!

25

Tijd voor iets heel nieuws hier op Christmaholic: quizzes & testjes! In deze eerste test kom jij er achter of er een echte Christmaholic in je schuilt. Ben jij 100% kerstgek? Of valt het wel mee met je kerstliefde? Beantwoord de vragen hieronder en je weet het meteen!

1. Kerstmuziek in de zomer

2. Kerst op social media

3. Kerstversiering

4. Het huis versieren

5. Het leukste aan Kerst?

6. Het kerstdiner

7. Kerstshows & Kerstmarkten

8. Kerstcadeautjes

9. De kersttafel dekken

HEMA

10. Aftellen

Ben jij een echte Christmaholic?
Ik ben 100% Christmaholic & een echte kerstgek!

Kerstgek, dat is het beste woord om jou te omschrijven. En dat doen je vrienden ook! Jij bent 100% Christmaholic. Daar valt niet aan te twijfelen. Je telt de dagen tot de mooiste periode van het jaar weer aanbreekt en kan niet wachten tot je mag beginnen met versieren. Zelfs in de zomer verlang je naar December.
Ik ben 75% Christmaholic en hou heel erg van Kerst.

December is je lievelingsmaand, en Kerst je favoriete feestdag van het jaar. Je vindt het heerlijk om je huis te versieren in kerststijl of cadeautjes te kopen voor je geliefde en familie. Je dompelt je het liefst vanaf oktober al onder in de wintersferen met een kopje thee en een mooie kerstfilm.
Ik ben 0% Christmaholic & een echte grinch!

Hallo kersthater, waarom heb je deze test eigenlijk gedaan? Jij hebt helemaal niets met Kerst! Je hebt er zelfs een grote hekel aan. En wat doe je eigenlijk op deze site? Ben je weer eens te laat met cadeautjes kopen? Of moest je deze test van een vriend of vriendin doen? Stiekem hopen wij dat er heel, heel, heel diep van binnen toch een beetje kerstliefde in je koude hart zit.
Ik ben 50% Christmaholic! Mijn liefde voor kerst kan nog groeien.

Je vindt de aanloop naar Kerst een hele fijne periode, maar houdt ook heel erg van de andere seizoenen. De kerstboom komt altijd pas ná Sinterklaas in huis, maar dan kan je er ook heel erg van genieten! Het meest geniet je van de warmte in huis, de gezellige versiering en van familie en vrienden. De stress met Kerst zelf, daar bal je soms nog wel eens van.
Ik ben 25% Christmaholic! Ik vind Kerst best oké.

Je hebt er geen hekel aan, de Kerstperiode. Maar om nou te zeggen dat je er bijzonder veel plezier aan beleeft? Dat niet. Die kerstboom is best leuk. En al die versiering ook wel. De lichtjes in de winkelstraten kunnen je ook wel bekoren. Maar verder heb je er niet zo veel mee. Het is ook een commercieel gedoe geworden. En die koude herfst- en winterperiode? Jij bent blij als de zon weer schijnt!

Share your Results:

En, wat was jouw score? Deel hem hieronder! Ben je het eens met de uitslag of klopt er werkelijk geen snars van? Ik hoor het graag in de reacties hieronder! En vertel me dan ook meteen of je het leuk vond om deze test in te vullen. Misschien maak ik er dan nog een paar!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

25 reacties

  • 100% Christmaholic..
   Zo’n gezellige tijd en die gaat veel te snel voorbij ,,,
   echte kerst freak..
   zodra de feestdagen voorbij zijn verlang ik er al weer naar Because I Love It
   het is daarna weer zo kaal zonder de mooie boom en alle versieringen
   het wordt zo snel weer “gewoontjes”

 1. Hier 75%! Ik hou ENORM van kerst, maar alles heeft zijn tijd… nu begin ik al wel na te denken over hoe en wat dit jaar, maar versieren doe ik na Sinterklaas XD

 2. Kerstgek, dat is het beste woord om jou te omschrijven. En dat doen je vrienden ook! Jij bent 100% Christmaholic. Daar valt niet aan te twijfelen. Je telt de dagen tot de mooiste periode van het jaar weer aanbreekt en kan niet wachten tot je mag beginnen met versieren. Zelfs in de zomer verlang je naar December.

 3. Het voorbereiden begint bij mij begin november,mooie kerststukken maken,voor de warme en gezellige lange avonden!❤Kerst de mooiste tijd van het jaar waar ik veel energie en aandacht aan besteed!❤

 4. 75% en klopt precies
  December is je lievelingsmaand, en Kerst je favoriete feestdag van het jaar. Je vindt het heerlijk om je huis te versieren in kerststijl of cadeautjes te kopen voor je geliefde en familie. Je dompelt je het liefst vanaf oktober al onder in de wintersferen met een kopje thee en een mooie kerstfilm.

 5. Annemiek van Dael. op

  Zeker weten 100% Christmaholic!
  Begin dit jaar idd. vanaf 1 november al met versieren van het huis! En dan eind november lekker een midweek naar Rothenburg ob der Tauber, hèt Kerstdorp van Duitsland!!
  Met de beroemde winkels van Käthe Wohlfahrt! Heb er nu al zin in!
  Én de prachtige kerstshow van Intratuin Duiven! Een lust voor t oog! Helaas niet voor je portemonnee!
  Ze zijn nu al aan t opbouwen!

 6. Ik kom uit op 75%, meer dan ik verwacht had eigenlijk! Dit jaar kijk ik extra uit naar kerst, hopelijk is onze baby er dan al. Kunnen we hem mooi even onder de boom leggen. 😉

 7. Ik had 75% , soms zitten er vragen tussen waarbij ik dan toch voor de middelste keuze ga zoals kerstversiering, ik hou gewoon van traditioneel en heb dus niet elk jaar een andere soort boom… of al die kerstshows en markten .. die in de buurt is echt leuk en doe ik elk jaar maar verder ga ik niet ..

 8. Ik heb 75%. sommige vragen zijn wat moeilijk te beantwoorden omdat ik vaak alleen ben met kerst. Nee ik ben niet zielig want ik maak het me super naar de zin. Een groot diner zit er niet in maar ik dek wel mijn tafel gezellig. Ik verheug me nu al op die fijne rustige dagen.

 9. 75% kerstfan; alhoewel ik me 100% kerstfan voel!
  Heb een paar vragen met de middelste optie beantwoord omdat ik bijvoorbeeld mijn kersttafel niet heel uitgebreid dek (niet handig met kleine kinderen) en niet het hele land door rijd voor kerstshows. Ik ben echt dol (DOL) op kerstshows, maar heb geen tijd om ze allemaal af te rijden, dus daarom beperk ik me tot de 2 intratuinen hier in de buurt, waar ik dan ook heel erg van geniet 🙂

  Verder 300% kerstfan!! Had vandaag een afspraak aan de andere kant van het land en heb de hele weg (4 uur in totaal) kerstliedjes geluisterd in de auto 😉

 10. 75% kerstfan, voel me 100% hoor daar niet van. Ik begin in juli rustig met kerstfilms kijken, waarom niet, ik heb er zat…:-) De eerste cadeautjes liggen ook al in huis. Je kunt maar beter op tijd zijn.

 11. 100 % een kerstfan
  Ik had ook niet anders verwacht haha
  Iedereen in mijn omgeving koppelt mij dan ook aan kerst vast en sturen regelmatig kerstquotes naar me op (in de zomer hihi)

 12. John
  ik heb deze test voor de lol gedaan ,maar ik wist de uitslag al ,natuurlijk ben ik 100% kerstfan.
  Kerst is voor mij alles ,ik ben er eigenlijk het hele jaar mee bezig

 13. Ik ben 100% christmaholic. Enige dat niet klopt is dat ik er in de zomer al mee bezig ben. Ik begin meestal nu, zodra de eerste kerstmarkten in Intratuin open zijn. Dan barst ik met de rest ook los.

 14. Normaal begin ik de kerst te voelen zo half oktober. Echter kerstmuziek pas na 5 december, dit komt door de radiozenders, altijd een eeuwig dezelfde kerstplaatjes als Chris rea en Maria Carey.
  Afgelopen kerst na de kerst nieuwe spulletjes afgeprijsd gekocht. Ben benieuwd hoe het uitgebreide dorp er gaat uitzien. Alvast een fijne aanloop naar de kerst. Gr Jim 100% christmasholic

 15. 75% heb dit jaar meer Kerst kriebel en zin in leuke gezellige spulletjes te kopen misschien omdat ik nu in een tuincentrum (tuincafé) werk,