Ultieme kerstvoorpret met de Christmaholic kerstplanner!

17

Oh meiden (en jongens), ik heb me toch iets leuks voor jullie! In samenwerking met de getalenteerde Babet van Oktoberdots heb ik een kerstplanner gemaakt, waarmee je jouw kerst kunt voorbereiden. Kortom: de ultieme kerstvoorpret. De planner bevat pagina’s om je versiering te plannen, maar ook je cadeautjes, je kerstkaarten, je kerstmenu en ga zo maar door. Ik ben hier zo trots op en vind het ook heel spannend om aan jullie te laten zien. Hoop zo dat jullie het leuk vinden!

Download de printbare Christmaholic kerstplanner

In de VS en Australië is de Christmas Planner een bekend fenomeen. Je kunt ze kant-en-klaar kopen, maar ook downloaden en dan zelf printen. Het leek me ontzettend leuk om ook een Nederlandstalige kerstplanner te maken. En dat hebben we dus ook gedaan! Er zitten tientallen uren hard werk in en het resultaat is een prachtige planner, al zeggen we het zelf. Ik ga hem in ieder geval zeker gebruiken en ik hoop jij ook!

Meer dan 30 pagina’s kerstvoorpret!

De Christmaholic kerstplanner bevat maar liefst 30+ pagina’s aan kerstvoorpret, inclusief handige categorie-pagina’s. Er is een planner voor je kerstdecoratie en het verzenden van je kerstkaarten, we hebben handige maandplanners gemaakt en een pagina om je kerstrecepten op te noteren om voor altijd te bewaren. Je kunt de pagina’s natuurlijk zo vaak printen als je wil, dus heb je meerdere menu’s gepland of verstuur je ieder jaar 100 kerstkaarten? Dan print je de benodigde pagina’s gewoon nog een keertje uit.

Ook zijn er speciale cadeauplanners waarop je bij kunt houden welke cadeautjes je wil kopen voor je geliefden en om je budget te managen. En wat te denken van de super Nederlandse gourmetplanner? Nieuwsgierig naar alle pagina’s? Hier op Etsy vind je een compleet overzicht!

Kerstplanner 2017: A5 & A4

Er is een A5-versie en een A4-versie van deze mooie planner. De A5 past perfect in kleine klappers en agenda’s. Ik kocht voor mezelf een klein klappertje met twee ringen bij de Bruna. De A4-versie past juist weer goed in grote klappers. Je kunt er natuurlijk ook een touwtje doorheen doen, zoals op de foto’s hieronder. Dan heb je geen klapper of agenda nodig. Eventueel een feestelijke kaft erbij en je bent klaar!

kerstplanner 2017Koop de Complete Kerst Planner 2017

Wil je de complete planner met maar liefst 30+ pagina’s aan kerstvoorpret & overzicht? Je koopt ‘m voor slechts €5,99 in mijn Etsy shop. Klik op de banners hieronder om naar mijn Etsy shop te gaan en de A5 planner of de A4 planner te downloaden.

Na betaling via iDeal kun je de planner direct downloaden en zelf uitprinten. Van de opbrengsten gaat een deel naar Etsy – omdat we hun platform gebruiken – en voor de rest verdelen Babet en ik de inkomsten. Ik zou het echt superleuk vinden als je hem koopt! En laat je me weten wat je ervan vindt? Ik hoor het heel graag van je.

Gratis download: 8 pagina’s kerstplanner

Hoewel er uuuuuren bloed, zweet en happy christmas tears zitten in het bedenken en ontwerpen van deze planner, geven we een aantal van de pagina’s helemaal gratis weg! Klik hier om acht A5-pagina’s te downloaden voor niks, noppes, nada. In het gratis document zitten een notitieblad, drie maandplanners, een kerstkaartenadressenlijst, een kerstmenuplanner én een cadeauplanner. Of je nu de gratis versie downloadt of de betaalde variant aanschaft, ik wens je heel veel kerstvoorpret en planplezier!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

17 reacties

 1. Wow wat ontzettend gaaf… ik ga op mijn vaste computer kijken hoe ik dit kan doen… Ben nooit zo’n ster in downloaden. En hoop dat ik hem dan ook uitgeprint krijg… maar wat een leuke actie.. . Hoop dat het geweldig loopt… zo’n leuk idee! Liefs Tink.

 2. Super leuk idee! Helaas lukt het via mijn telefoon niet om met iDeal te betalen. Eerst krijg ik die optie wel, maar na het aanmaken van een wachtwoord zie ik alleen nog maar creditcards en paypal. Helaas. Later vandaag nog maar via mijn laptop proberen.

 3. Oehhh, leuk! Alleen heb ik er zelfs niks aan aangezien ik/wij niet zoveel te plannen hebben, grinnik. Alles gaat vanzelf en adreslijsten, menu’s en alle overige kerstzaken zijn allang al op en in de agenda ingevuld (met leuke bijpassende plaatjes uiteraard). Voor diegene die letterlijk alles (nog) moeten plannen of bang zijn te vergeten, is dit dé perfecte Kerstdagenplanner! Niet duur en wat lief, dat je dan ook nog eens acht A5-pagina’s gratis te downloaden geeft. Helemaal tof en uiteraard heb ik die dan toch wel stiekem gedownload hoor, hihi. Gewoon voor het Christmaholic-gevoel, grinnik. 30 Pagina’s heb ik toch echt nooit nodig. Hartstikke leuk en hartelijk bedankt!

 4. Super mooi design! Ik hoop dat jullie ook weer een kerstkleurplaat maken net als vorig jaar; die had ik met plezier gekleurd :).

 5. Wat leuk en super handig! Ga hem zeker downloaden. Ben al druk kerstkaarten aan het maken. Dus kan ik dat mooi inplannen op dit mooie schema/planner.

   • Jep, dat was idd mijn vraag… Ik ga er nog ff voor zitten. Wat ik precies wil… A4 of A5 en of ik er een klappertje om heen wil of niet. Ga dus eerst ff kijken wat er voor klappertjes te krijgen zijn… Thnx so far…X Liefs Tink.

 6. Ik ga er nog even over nadenken, ik gebruik zo al weinig een agenda maar deze is wel erg gaaf.
  Zie ik bij een foto een hout doosje met het alfabet erin en leestekens: waar komt die vandaan?